Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi számít nagy mellnek?

Tetszik a nagy mell. D kosár és felfele talán amit annak tartok. Nem zavar, ha teltebb, vagy molett egy lány. Nagyon modell alkatú vékony lányok nem is jönnek be annyira. Volt olyan kalandom is, de kinézetre se izgat annyira, ha csont és bőr valaki, meg érzésre is más. Átlagos testalkat jobban megfog ilyen szempontból, homokóra alak látványától is tépném valakiről a ruhát, teltebb alakkal meg csak élvezetes all around. De ez ízlés dolga.
Talán még a formás combok, amik nagyon megtudnak fogni. Ha egy lánynak szép a lába az nagyon betud indítani.

és küld egy szolizott.. testzsír átalakított.. mű mellű és plasztik arcú.. plasztik babát...
ezt nem. ilyen nincs
kajak szép ez a nő 13 as? :D sztem undorító. de ha az alakról beszéélsz.. ok jó az alakja.

én nekem kis mellű barátnőm volt talán A kosár 90..nemtom
de nekem tetszett, a sportos kismellű lányokra bukom
de azért nem mondom egyszer megmarkolnék egy nagy keblet!
21/f

en nagymell manias vagyok es Ctol folfele mondom azt, hogy nagy
de B-ssel is elvoltam mar. most epp 75D szilikon van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!