Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi számít nagy mellnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi számít nagy mellnek?

Figyelt kérdés
Mekkora az a kosár, amire ti már azt mondjátok, hogy nagy? Ha kicsit kövérkébb a lány, akkor is tetszik rajta a nagy mell? (Mert akkor ugye óhatatlanul nagyobb lesz neki, mint egy vékonynak)

2023. okt. 6. 06:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
C-től, igen láttam, exemnek volt 170 centi/55 kilóhoz 90/c melle
2023. okt. 6. 10:43
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Tetszik a nagy mell. D kosár és felfele talán amit annak tartok. Nem zavar, ha teltebb, vagy molett egy lány. Nagyon modell alkatú vékony lányok nem is jönnek be annyira. Volt olyan kalandom is, de kinézetre se izgat annyira, ha csont és bőr valaki, meg érzésre is más. Átlagos testalkat jobban megfog ilyen szempontból, homokóra alak látványától is tépném valakiről a ruhát, teltebb alakkal meg csak élvezetes all around. De ez ízlés dolga.

Talán még a formás combok, amik nagyon megtudnak fogni. Ha egy lánynak szép a lába az nagyon betud indítani.

2023. okt. 6. 11:27
 13/18 anonim ***** válasza:
80%

D és a felett. Nekem a vékony nő nagy mellekkel a nyerő.

[link]

Pl. ő gyönyörű!😍

2023. okt. 7. 17:41
 14/18 anonim ***** válasza:
61%

és küld egy szolizott.. testzsír átalakított.. mű mellű és plasztik arcú.. plasztik babát...

ezt nem. ilyen nincs

kajak szép ez a nő 13 as? :D sztem undorító. de ha az alakról beszéélsz.. ok jó az alakja.

2023. okt. 7. 23:21
 15/18 anonim ***** válasza:
71%

én nekem kis mellű barátnőm volt talán A kosár 90..nemtom

de nekem tetszett, a sportos kismellű lányokra bukom

de azért nem mondom egyszer megmarkolnék egy nagy keblet!

21/f

2023. okt. 7. 23:23
 16/18 anonim válasza:
62%
14 igen, az alakja jó, de a szemöldökét Phil Collins is megirigyelhetné...
2023. okt. 8. 13:22
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
16 nekem meg ponthogy csak az tetszik :D a szemöldöke természetes talán.. minden más mű
2023. okt. 8. 13:31
 18/18 anonim ***** válasza:
71%

en nagymell manias vagyok es Ctol folfele mondom azt, hogy nagy

de B-ssel is elvoltam mar. most epp 75D szilikon van.

2023. okt. 10. 16:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!