Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi számít nagy mellnek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi számít nagy mellnek?

Figyelt kérdés
Mekkora az a kosár, amire ti már azt mondjátok, hogy nagy? Ha kicsit kövérkébb a lány, akkor is tetszik rajta a nagy mell? (Mert akkor ugye óhatatlanul nagyobb lesz neki, mint egy vékonynak)

2023. okt. 6. 06:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
D és attól felfelé.
2023. okt. 6. 07:27
 2/18 A kérdező kommentje:
Láttatok is már ilyen mellet vékony lányon?
2023. okt. 6. 07:42
 3/18 anonim válasza:
89%
Nem tetszik a nagy mell. A szép mell tetszik, ami nefeltétlenül nagy.
2023. okt. 6. 07:51
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem E kosártól felfele számít nagynak.
2023. okt. 6. 08:28
 5/18 anonim ***** válasza:
64%

c-től felfelé és láttam.

ha kövérebb is tetszik.

2023. okt. 6. 08:54
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem konkrétan annyira nem a méret érdekel, hogy nem is igazán tudom a méreti jelöléseket. Szép legyen, ennyi a lényeg.
2023. okt. 6. 09:05
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Most függetlenül attól, hogy honnan mondom valamire, hogy nagy, azért szögezzük le: ez nem úgy működik, hogy minél nagyobb, annál jobb, és nem is úgy, hogy csak az óriási lehet szép. Egy kis mell is lehet eszeveszettül izgató, egy közepes is, és egy nagy is. De ami talán a legfontosabb: aki nem egy marék molylepke értelmi szintjén mozog, az nem az alapján fogja eldönteni, hogy kivel jön össze, hanem az alapján, hogy kivel érzi magát jól, kivel tud jól kijönni, és ki az, akire társként tud tekinteni. Ez pedig a személyiségen múlik. Nem mondom, hogy a külső teljes mértékben lényegtelen lenne, de ott is inkább az összkép a lényeg, és nem a mellméret, és ugye közhely, de igaz, hogy mindenkinek más a szép.

Ami személyesen engem illet: volt olyan barátnőm is, akinek alig voltak mellei, és olyan is, akinek óriási dinnyéi voltak. Mostani barátnőmnek meg mielőtt levetkőztünk egymás előtt, csak halvány sejtésem volt, hogy milyen mellei lehetnek, ugyanis mindig úgy öltözködött, hogy a lehető legkevesebbet mutassa meg magából. De teljesen mindegy, hogy az első intim együttlétkor mit láttam volna, nem változtatott volna az érzéseimen.

2023. okt. 6. 09:06
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

nálam az nagynak számít ami a kezembe belefér és kitölti, az már azért egy 150-170 centis sportos lánynál nem rossz! de a többségnek fiatal korban sztem nem akkora a keble hogy teljesen kitöltsön egy tlagos méretű 18 cm hosszú.. 9,5-10 centi széles férfi tenyeret. :)

a leírt adatok alapján ilyet még nem fogtam. látni persze láttam már ismerősömnek sztem vagy dupla D-s melle van és 28 éves nő..de ő ducika eléggé

25/f

2023. okt. 6. 09:23
 9/18 anonim ***** válasza:
87%
sportos lányoknak ami az estem sajnos esélytelen hogy nagy melle legyen, de még1x mondom nekem ez a közepes/fogható már nagynak számít :D
2023. okt. 6. 09:24
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
a kosár számadatához sajnos nem értek..de hasznos dolog még pasiknak is! az tuti.. aki kedveskedni akar egy szexi melltartóval.
2023. okt. 6. 09:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!