Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes lehetek? Kérhetnék segítséget?
Fogamzás gátló tablettát szedek. A múlt hónapban a tabletta mentes héten elkezdtem szedni a következő levelet, mert együtt szerettünk volna lenni a párommal és azon a héten nem jött meg, de olvastam a betegtájékoztatóban, hogy ha túl kevés napot hagyom pihenni nem fog megjönni csak a következő levél végén.
Minden nap bevettem nem hagytam ki napot, és a teszteket is folyamatosan csinálgattam az elmúlt 3 hétben, de mindig negatív lett. Legutoljára tegnap csináltam egyet. Ezen a héten viszont már meg kéne jönnie, de aggódom mert még nincs.
Nincsen semmi terhességre utaló jelem azon kívül, hogy van alhasi fájdalmam néha (de az mensinél is van) és sokszor járok mosdóba.

Ne szedd így össze vissza azt a gyógyszert. Amikor szünetet kell tartani, tarts szünetet.
Terhes szerintem sem vagy, csak összezavartad a tested ezzel a rengeteg hormonnal.

Istenem ilyen hülyék kezèbe miert adnak ilyen komoly “gyógyszert”
azert nem jon meg fel felborult a hormon szinted
feleslegesen tesztelsz nem vagy terhes

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!