Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

usában most kell kifizetni a katolikus egyháznak a perek költségeit, ami a 60s évektől napjainkig tartó esetek. Még gyermek korod előtt és közben estek meg. Lehet hogy meg is szűnik ott, akkora magas az összeg.
Régen amúgy egyszerű volt a helyzet, nem volt ilyen elfogadó a világ a homoszexuálisokkal, pedofilokkal. Hogy elkerüljék a máglyahalált, elbújtak a világ elől. Elmentek papnak. Onnantól meg azt csináltak amit akartak.
Mondjuk a melegekkel nem is volt baj, jól elvoltak maguknak. A pedók viszont mindig is probléma volt, de fű alatt "megoldották", elküldték egy kéthetes átnevelő táborba őket ahol magukba szálltak és megjavultak.
Még a híres, elismert és tényleg a világért jó dolgokat tévő Mária Terézia is bevédte őket. Mert ez az elfogadott ott náluk sajnos.
De voltak ilyenek, csak nem kötötték az orrodra.
vannak is ilyenek, csak most van internet, a perek akkor is megindulnak, ha az egyház eltusolja őket mert nem e felelőst (azt nem lehet), hanem az egyházat perelik be az áldozatok.

Kérdező
Szerinted ha ez egy tök jó dolog ami itt történt, akkor miért van az, hogy a gyerekek elmenekültek a nőtől?:D
De gondolom ha egy nálad kétszer idősebb részeg nő most odamenne hozzád és elkezdene fogdosni aztán levetkőzne és rád akarná vetni magát, nagoyn örülnél neki, igaz?:D

Annak se örülök, de igen, jobb.
A nőnek öltözött pasi nem erőszakol meg, nem kezd el simogatni meg nem csinál semmit csak simán undorító. Elfordulsz és annyi.
A pedóktól nincs rosszabb szerintem. A legalja mindennek, amire az emberiség képes.
De igen, én is a tanárnénit választanám, ha ez a két alternatíva van :)
szerintem 2-3 ev mulva visszagondol majd ra, es siman mondani fogja,hogy bánni fogja.
#kozel 80 eves neni mar meg se tud moccanni. Szoval ez nem fenyeget :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!