Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt, csak akkor nem volt internet, s nem volt ahol közzétenni.
Sőt, ha nem csak 50 évet megyünk vissza, hanem 200-at, egy 13 éves már simán házas is lehetett. Oké nem egy fiú, az ilyen 16 körül, de egy lány igen.
Ami korosztályt most mondanak, hogy egyáltalán el lehet már gondolkodni az ilyesmiken (18+), az akkor már vénlánynak számított.

"Egy másik öregasszony is megemlékezett a szülők akarata szerinti házasságba való beletörődésről. „Engem igen ösztönöztek a szüleim. Én fiatal voltam, nyolc évvel volt öregebb az uram. Mindig ríttam, pedig de szép legény volt, gazdák is voltak. Katonaság után nősült, huszonkét éves volt már.” "
22-8=14
Morvay Judit: Asszonyok a nagycsaládban, ha érdekel.
A legidősebb adatközlő 1868-os születésű, a legfiatalabb 1905-ös volt. Szóval valamikor 1882 és 1919 között még voltak olyan részei Magyarországnak, ahol így mentek a dolgok.
Nem tamogatom.
ha viszont velem jott volna szembe a tanci akkor tuti erdekelt volna fiatalon:)

#7: és ez most honnan jött? Mert hogy a cikkben nem erről van szó.
Vagy jött volna egy nő, hogy közösülni akar, és Te szólsz, hogy "bocs, azt nem, de nyugodtan leszophatsz"?
Akkor végképp nem tudom komolyan venni a kérdésed.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!