Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ilyen miért nem volt amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen miért nem volt amikor mi voltunk fiatalok?

Figyelt kérdés
[link]
2023. okt. 5. 13:52
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Régen is volt gyermekek elleni szexuális erőszak, ha erre gondolsz.
2023. okt. 5. 13:58
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

Volt, csak akkor nem volt internet, s nem volt ahol közzétenni.

Sőt, ha nem csak 50 évet megyünk vissza, hanem 200-at, egy 13 éves már simán házas is lehetett. Oké nem egy fiú, az ilyen 16 körül, de egy lány igen.

Ami korosztályt most mondanak, hogy egyáltalán el lehet már gondolkodni az ilyesmiken (18+), az akkor már vénlánynak számított.

2023. okt. 5. 14:01
 3/27 anonim ***** válasza:
Remélem nem támogatod az ilyesmit, csak a kérdés megfogalmazása a furcsa...
2023. okt. 5. 14:02
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

"Egy másik öregasszony is megemlékezett a szülők akarata szerinti házasságba való beletörődésről. „Engem igen ösztönöztek a szüleim. Én fiatal voltam, nyolc évvel volt öregebb az uram. Mindig ríttam, pedig de szép legény volt, gazdák is voltak. Katonaság után nősült, huszonkét éves volt már.” "

22-8=14

Morvay Judit: Asszonyok ​a nagycsaládban, ha érdekel.

A legidősebb adatközlő 1868-os születésű, a legfiatalabb 1905-ös volt. Szóval valamikor 1882 és 1919 között még voltak olyan részei Magyarországnak, ahol így mentek a dolgok.

2023. okt. 5. 14:09
 5/27 A kérdező kommentje:

Nem tamogatom.

ha viszont velem jott volna szembe a tanci akkor tuti erdekelt volna fiatalon:)

2023. okt. 5. 14:09
 6/27 anonim ***** válasza:
#5: és 13 évesen, a korodnak megfelelő érettséggel vállaltad volna az ifjú édesapa szerepét, ha úgy adódik?
2023. okt. 5. 14:11
 7/27 anonim ***** válasza:
Na pont ezt éreztem ki belőle... elég elbagatellizáló.
2023. okt. 5. 14:12
 8/27 A kérdező kommentje:
Ahogy gondolod.
2023. okt. 5. 14:13
 9/27 anonim ***** válasza:
Amúgy meg a nyilvánvalóan provokatív, maximum a szexuális témák kategóriába való kérdéseket, miért akarjátok mindenáron az emberek kategóriába besuvasztani?
2023. okt. 5. 14:16
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

#7: és ez most honnan jött? Mert hogy a cikkben nem erről van szó.

Vagy jött volna egy nő, hogy közösülni akar, és Te szólsz, hogy "bocs, azt nem, de nyugodtan leszophatsz"?

Akkor végképp nem tudom komolyan venni a kérdésed.

2023. okt. 5. 14:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!