Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Liberálisok, akik elfogadjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Liberálisok, akik elfogadjátok a transz nőket nőnek. Ti közösülnétek velük?

Figyelt kérdés

Látványra nagyon szépen megtudják már csinálni magukat. Tegyük fel kinézetre bejön az illető, benne lennél az aktusban, de kiderül, hogy amúgy ő férfi volt eredetileg. Na ilyenkor visszautasítanátok a lehetőséget?

Mert én nem fogadom őket el nőnek, részben pont emiatt. Nem tudnék egy eredetileg férfival üzekedni, rosszul lennék...

Emiatt engem transz fóbnak skatulyáznak be, pedig amúgy nem bántom őket, de nem tudok nőként tekinteni rájuk.

2023. okt. 4. 12:18
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
66%
Nem vagyok liberális, de én speciel igen lefeküdnék egy szép transznemü nővel. Akkor is ha "cicis/kukis"
2023. okt. 4. 13:11
 22/30 anonim ***** válasza:

"Okkal persze. Mert a liberálisok íratlan szabálya tiltja az ilyen véleményeket. Annyi gerince pedig volt neki, hogy nem kamuzott egy "igen"-t. Ez egy elfojtott nem válasz volt."

Lol, nem, valószínűleg - viselkedés és testbeszéd alapján - igent mondott volna, viszont pártatlan akart maradni, ezért válaszolt így.

Ha nemet akart volna, akkro nem így reagált volna, ahogy. Elég szánalmas, hogy neked még ez se jött le. :DD

2023. okt. 4. 13:12
 23/30 anonim ***** válasza:
Csak olyannal akinek gyárilag van pin@ja.
2023. okt. 4. 14:10
 24/30 anonim ***** válasza:
#23 tehát egy transz férfi jöhet?
2023. okt. 4. 14:15
 25/30 anonim ***** válasza:
Csak ha meg van a pin@ja.
2023. okt. 4. 15:59
 26/30 anonim ***** válasza:
91%
Ja,ja, mindenért a balosok, és / liberálisak a felelősek, szegény jó Kaletát, és Szájert is ők rontották meg ugye? Én nem lennék együtt transz nővel, de ettől még akár nőnek is tekintem őket, ez talán azért logikus, mert nem az összes nőneművel jönnék össze.
2023. okt. 4. 18:34
 27/30 anonim ***** válasza:
47%
Végülis sérült testi hibás nőkről van szó, nők akik férfitestbe szülletek. Felfoghatjuk ugyis, mintha valamilyen betegségtől, balesettől eltorzult volna a testük, de attól még nők.
2023. okt. 5. 05:44
 28/30 anonim ***** válasza:
Ja ezek a kérdések meg olyanok mintha egy sereg 12 éves írná őket főállásban zsebpénzért.
2023. okt. 10. 22:13
 29/30 anonim ***** válasza:
Ha megvan a pénisze, nem tudnék vele lenni, végig az lenne a fejemben, hogy férfival vagyok.
2023. okt. 10. 23:46
 30/30 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok liberális hanem Fideszes vagyok, és imádom amikor transz nők dugnak meg szopatnak engem.
2023. okt. 11. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!