Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Liberálisok, akik elfogadjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Liberálisok, akik elfogadjátok a transz nőket nőnek. Ti közösülnétek velük?

Figyelt kérdés

Látványra nagyon szépen megtudják már csinálni magukat. Tegyük fel kinézetre bejön az illető, benne lennél az aktusban, de kiderül, hogy amúgy ő férfi volt eredetileg. Na ilyenkor visszautasítanátok a lehetőséget?

Mert én nem fogadom őket el nőnek, részben pont emiatt. Nem tudnék egy eredetileg férfival üzekedni, rosszul lennék...

Emiatt engem transz fóbnak skatulyáznak be, pedig amúgy nem bántom őket, de nem tudok nőként tekinteni rájuk.

2023. okt. 4. 12:18
A kérdező szavazást indított:
Liberálisként elfogadom őket nőnek, tehát benne lennék.✅
Hiába vagyok liberális, én se tartom őket nőnek. Ebből az következik, hogy visszautasítanám a közeledésüket.❌
21 szavazat
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
97%
Azt árulja már el nekem valaki, miért kell ezt folyton politikai kérdésként kezelni...
2023. okt. 4. 12:21
 2/30 A kérdező kommentje:
Mert ez már kemény politika. LMBTQ, woke szervezetek, és a liberálisok összefonódnak a politikával.
2023. okt. 4. 12:23
 3/30 anonim ***** válasza:
93%
Nem azért vagy transzfób, mert nem feküdnél le transz nővel, hanem mert ilyen stílusban nyilvánulsz meg róluk, hogy velük "üzekedni" lehet. Senkivel nem kell lefeküdnöd, akivel nem akarsz, annyit kell csak tenned, hogy a minimális tiszteleted megadod embertársadnak.
2023. okt. 4. 12:23
 4/30 A kérdező kommentje:
#3 Jaj, dehogy. Nem bántásból írtam, csak nem akartam túl sok szóismétlést + trágár szóval kifejezni magam. Eleve az üzekedés rám is vonatkozik, akkor magamat se tisztelem? Nem kell ilyen komolyan venni.
2023. okt. 4. 12:27
 5/30 anonim ***** válasza:
85%
Nem, ez szexualitás, mindenkinek a saját döntése, hogy dönt. Ez kőkeményen a saját szexualitásod és légyszives ne csinálj belőle politikát.
2023. okt. 4. 12:27
 6/30 A kérdező kommentje:
#5 A liberálisok csináltak belőle politikát. Nyugi, nem ti. Hanem ami nyugatról jön ideológia hullám.
2023. okt. 4. 12:29
 7/30 anonim válasza:
89%
Nagyon pörögnek ma a megafonosok... Hogy tudtok ennyi baromságot felböfögni? Mi köze annak, hogy nőnek tekintek-e valakit, ahhoz, hogy le akarok-e feküdni vele? Én mondjuk a Falusi Mariannt meg a Kelemen Annát is nőnek tartom, de hát ha fegyverrel fenyegetnének se biztos, hogy produkálni tudnék velük.
 8/30 anonim ***** válasza:
88%

#2: a konzervatívok démonizálják őket, hogy legyen egy ellenségképp, aki alapján lehet mozgosítani ("el a gyerekekkel", "veszélyben a hagyomnyos értékek"), a liberálisabb pártok esetleg felkarolják őket szavazatszerzés céjára, bár pl. nálunk utóbbi nem valósul meg.

De nem, ez alapvetően k*rvára nem politikai kérdés.

És próbálj már meg melegekre, transzneműekre stb. gondolni, ne egyből szervezeteket, mozgalmakat víziónálni az egész mögé. Emberekről van szó.

9/30 anonim ***** válasza:
97%
Én liberálisként nem csinálok politikát abból, hogy ki, kivel fekszik le. Nem rám tartozik.
2023. okt. 4. 12:30
 10/30 anonim ***** válasza:
95%

"A liberálisok csináltak belőle politikát. Nyugi, nem ti. Hanem ami nyugatról jön ideológia hullám."

. Ezt nyilván alá tudod támasztani. Milyen formában állt ki a mainstream liberális politikai vonal az LMBT mozgalomért Anita Bryant megjelenése előtt?

2023. okt. 4. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!