Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heti 3 szex és napi szintű ki verés mellett, mindegy egyes percben kanos vagyok. Fel tűnően meg nézem a nőket sokszor kellemetlen nekem??!!! 29/F
Figyelt kérdés
Ti hogy nyugodtok le? Hogy bírjátok ki hogy ne minden percbe a szexen járjon az agyatok illetve hogy ne nézzetek meg nőket? Vagy ez normális? Szex téren a párommal minden okés , persze én többet igényelném de amugy teljesen jó heti háromszor.2023. okt. 3. 11:54
1/8 anonim 

válasza:

Akkor ne csak heti 3x dugj, vagy verd ki sűrűbben. Mindenki megnézni a nőket, nincs ebben semmi extra.
2/8 anonim 

válasza:

Heti 3 az semmi naponta dugok.aki nem partner ebben azzal nem illünk össze.
3/8 anonim 

válasza:

Sztem ne húzd az idejét lépj tovább vagy csak alkalmi kapcsolatba kezdj bele és ha ez változik valamennyire is akkor próbálj komoly kapcsolatot
5/8 A kérdező kommentje:
10 éve vagyunk egyutt, mindig is heti 3 volt, oszintén beszéltem vele erről neki ennyi az igénye mondta.
2023. okt. 6. 06:20
6/8 anonim 

válasza:

Egy arany középút kéne. Te is engedsz egy kicsit, meg ö is. Ha neked heti 9 kéne, akkor legyen 6. Kezdettöl fogva ebben kellett volna megállapodni. Nem lenne olyan nagy dolog széttenni a lábát, most nem azért. Feltalálták már a síkosítót. Ha eddig az ö kívánsága szerint mentek a dolgok, akkor a következö 10 évben annyit kéne csinálni, amennyit te szeretnéd. Ez így fair.
7/8 anonim 

válasza:

Ezt kàr így folytatni semmi értelme...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!