Ajánlanátok Budapesten olyan kedves és türelmes nőgyógyászt, aki mellett nem érezném kellemetlenül magam a problémám miatt?
Figyelt kérdés
Magánrendelésre gondoltam mindenképpen. Már nagyon sok éve nem voltam nőgyógyásznál rossz tapasztalat miatt, most viszont olyan problémám van amit sajnos nem tologathatok tovább.
Ismertek olyan orvost, aki nem fog ítélkezni azért mert nem vizsgáltattam ki magam hamarabb?
2022. okt. 17. 19:12
2/9 anonim válasza:
Minden nogyogyasz kedves es turelmes, ha maganba mesz. Az egy masik kerdes, hogy baromsagokat fognak felirni, hogy aztan ugyanugy visszamenj a problemaddal. A TB-s esetben ilyet nem tapasztaltam, mert ott ugy van vele, hogy ugy sem fizetsz neki, mindegy, ha nem noveli a letszamot, mert az neki sem jo.
4/9 anonim válasza:
Egyetlen orvos sem ítélkezik.
Ne paranoiázz.
5/9 qkker1 válasza:
Dr. Galamb Ádám, párom régóta jár hozzá.
6/9 anonim válasza:
4-es, aha, persze. Álmaidban.
Én többek között azért váltottam orvost, mert minden évben megkaptam tőle, hogy 30+ évesen miért nem a szülésen gondolkozok, mert kicsúszok az időből.
Közöd, bmeg?
8/9 A kérdező kommentje:
32 vagyok, nem szültem és nincs is tervben szóval #6-os most még jobban beparáztattál :)
2022. okt. 23. 17:24
9/9 anonim válasza:
Medicovert ajánlom! Felhívod őket, elmondod mi a panaszod, ès nagyon gyorsan kapsz időpontot. Színvonalas hely, megèri, igaz nem olcsó. De csak ajánlani tudom. Nincs az sem hogy időpontod van ès mèg így is megváratnak. Nagyon kedves ès segítőkèszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!