Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM feladatok egyedül, lánynak?
Köszi a segítséget
Közben magamnak is kitaláltam néhányat:
Írok egy listát az otthoni feladataimról, és amíg nem végzem el mindet, otthon egyáltalán nem lehet rajtam ruha, ha elmegyek, akkor pedig csak olyan, ami nagyon kényelmetlen (nagyon szűk, irritál)
Csak meghatározott időnként mehetek el pisilni, de ugyanúgy rengeteget kell innom
Ha nem kelek fel pont időben, fehérnemű nélkül megyek el otthonról
Csak heti egyszer élvezhetek el, ha a hétre kitűzött nagyobb feladataim mindegyikét elláttam, de állandóan ingerlem magam, és megvan, hogy ha pl x alkalommal későn kelek vagy túl sok a képernyőidőm, eljátszottam ezt
Tanulás közben a székhez bilincselem a lábamat, és amíg nincs kész minden, nem állhatok fel
Otthon mindig egy szűkebb nyakörv lesz rajtam
Ha otthon egészségtelen ételt eszem vagy nem főzök, azt a földre rakott tányérból eszem meg térdelve
Ha valamelyikhez van még valami extra tippetek szívesen meghallgatom, tudom, kellenének segédeszközök meg rengeteg önfegyelem ehhez, de kezdetnek nem rossz

Néhány javaslat a magadnak felállított szabályokhoz:
“ amíg nem végzem el mindet, otthon egyáltalán nem lehet rajtam ruha”: a
Otthon ne legyen rajtad ruha semmikor. Így kevesebbet kell mosnod… Amíg nem végeztél el mindent, erényövet vagy ilyen szöges bugyit kell hordanod: [link]
A fehérnemű nélküliséget kiegészíteném: ha szórakozni mész, szexi, kihívó ruhában, fehérnemű nélkül kell lenned.
Ha otthon filmet, TV-t nézel, hátrabilincselt kézzel kell lenned, hogy ne nassolj közben.
Otthon állíts be egy időzítőt, ami negyedóránként jelez: ekkor valami tornagyakorlatot kell csinálnod. Lehet egy lista a gyakorlatokról, ebből csinálod mindig a következőt.
A meleg vizet felejtsd el. Hideg vízzel kell zuhanyoznod, hogy edződj. A bojlert akár ki is kapcsolhatod. Sokat fogsz rajta spórolni.

Fehérneműt teljesen elfelejted.
Rituálisan égesd el mind ha van rá mód, kivéve harisnya, az állandó viselete.
Ha nem jársz edzeni, futni a sportcipőket szintén hanyagold.
Csak magassarkú otthon is lefekvésig.
Mindig olyan ruhát viselj, ami alatt látszik hogy nincs semmi, ill könnyen kilátszik minden.
Ha eljön a kabát időszak, boltba, vagy olyan helyre, ahol rajtad maradhat harisnyán kivűl nem lehet rajtad semmi ruha, sem nállad.

- csak jéghideg vízben zuhanyozhatsz
- írd össze a 10 ételt amit a legjobban utálsz, egy hónapig csak ezt eheted
- kihívó öltözékben kell még menned a sarki kisboltba is. ezt úgy tudod megoldani, hogy elzárod az összes ruhádat és csak néhány kihívóbb darabot hagysz meg. lakkhatású/latex naci, PVC miniruha, bőr fűző, 12 centis platform lakk tűsarkú, stb. ha megcsináltad minden feladatodat a hétre, előveheted a normál ruháidat is.
- sportolás heti 4x (pl. futás, aerobic, stb), ha kimarad egy akkor különféle büntetések

Írj rám. Megbeszélünk egy időpontot és helyszínt, pl próbafülke, bejössz, ott leszek, letérdelsz elém.
Én az ajkaidra, arcodra élvezek. Nem érünk egymáshoz. A végén felállsz - biccentek, mosolygunk egymásra és mindenki megy a saját dolgára.
Te a g.cimmel az arcodon, én mosollyal:)

Ha ügyes a DOM akkor csodát tud tenni veled akár "távirányítással" is
Ennek a műfajnak a bizalom és az intelligencia az alapfeltétele!
Alapvetően ismernie kell a korlátaidat és a tűrő és egyéb képességeidet.
Mit szeretsz és mit nem ? Mire kattansz és mire nem ?
F

Először is, amennyire csak lehet szokj le a ruhaviselésről. Otthon ne legyen rajtad semmi, ha pedig elmész, ne viselj fehérneműt. Járj el naturista szaunás programokra, és a szauna után használd a hideg vizes merülőt. Ha majd lesz hó, abban is meghempereghetsz. Nem lesz bajod tőle, nagyon egészséges, mi is csináljuk.
Csinálhatsz olyat is, hogy elmész otthonról csupán egy nagykabátban, de alatta semmilyen ruhát nem viselsz.
Használj minél többet análplugot, akkor is ha elmész otthonról.
Kend be a puncid mentholos krémmel.
Tegyél iratcsipeszt a melledre és a puncidra, hagyd rajta minél tovább.
A pisilés és szexkontroll is nagyon jó, csináld azt is tovább.
Esetleg csináltathatsz egy piercinget a puncidba két karikával, amire lakatot tehetsz és ha veszel hozzá időzíthető lakatot, akkor lezárhatod azzal is.
Jó játék lehet még vákuumos köpölyözőkészlet is, használhatod a melleden, puncidon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!