AZ elég komoly ha egy 9. oszt diák egyedül segítség nélkül emelt szintű matek érettségi feladatokat old meg? Sok végzősnek még a középszintűek se mennek csak tanári vezetéssel
Megerősítésre vársz?
Egy valamit sose feledj: messziről jött ember azt mond, amit akar...
Amíg nincs tétje, nincs mit veszteni, addig könnyű brillírozni, de a kérdés, hogy az érintett 15 éves nyomás alatt is tud-e teljesíteni... Az az igazán nagy szó...
" Vagy csak elsimerést akarsz?"
HOgy az illető mit akar azt csak ő tudja mert nem én vagyok az illető. BÁR én lennék!!
"hogy az érintett 15 éves nyomás alatt is tud-e teljesíteni..."
Mire neki "nyomás" alatt kell teljesíteni már nem 15 lesz, ez evidens, hanem 18. akkor lesz érettségi még neki is. egyetem meg még később.
"Amíg nincs tétje, nincs mit veszteni, addig könnyű brillírozni"
Utána csinálod? Nincs tétje!! adhatom a példákat levezetéssel megoldod?
"16+ évesen"
Hol írtam én hogy 16+ éves? Idézd már be... várom!
Mi ez a kérdés???
Elég komoly e ez? Nevetséges.
De tudod mit, válaszolok, igen elég komoly. Remélem kielégítő választ kaptál.
18/L
Kíváncsiság kedvéért: milyen típusúak azok a példák, amik mennek neki és emelt szintű matekos példa?
UI: A kérdés megfogalmazásában van egy olyan vetület, ami ha érvényesül, akkor nem nagy kunszt az, amit felvetettél, Kedves Kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!