AZ elég komoly ha egy 9. oszt diák egyedül segítség nélkül emelt szintű matek érettségi feladatokat old meg? Sok végzősnek még a középszintűek se mennek csak tanári vezetéssel
"Kíváncsiság kedvéért: milyen típusúak azok a példák, amik mennek neki és emelt szintű matekos példa?"
Mondjuk ami itt van. PÉldául...
A teljes feladatsor A-Z-ig.
Központi írásbeli feladatsorok
meg az összes többi 8-10 évre visszamenőleg.
AMit majdan az érettségin is meg kell oldani.
AMi ugye 4 év múlva lesz.
"Tehát nem múltatok el 16 évesek?"
Továbbra is várom hol írtam én ilyet. Idézd be.
Az vicces hoyg próbaérettségin nem volt olyan aki 80% felett írta volna az emelten, már aki egyáltalán megpróbálta, mert a többség maradt a középnél.
És van aki 9. osztályosként bőven 80% felett írta az emelt próbát.
Én elismerem, ha valaki a korát meghazudtoló mód jó valamiből, most történetesen épp matekból, de jelen állapot szerint semmi bizonyíték nincs arra, hogy az illető valóban olyan jól teljesít, a korához képest jó pár évvel előrébb jár.
OM-es feladatok megoldásait kérdezni pedig nem releváns, hisz a megoldás ott van a másik PDF-en.
Honnan lehet tudni, mi az igazolása annak, hogy az illető valóban olyan ügyes?
Jelen állás szerint erre semmi (számunkra) kézzel fogható bizonyíték nincs.
Esetleg ha itt valaki totál a semmiből felad neki egy emelt matekos példát, akkor eszerint szintidőn belül levezetve, egymaga meg tudja oldani?
Kérdezem a válaszadóktól, hogy ha lenne ilyen feladat, amit valamelyiktek felad, és a Kérdező 15p-en belül linkeli a képet, amiben a megoldás korrekten le van vezetve, elhiszitek a kérdés lényegét?
jó, igen, nagyon komoly dolog, nagyon ügyes kisfiú vagy, büszkék vagyunk rád, kár, hogy cserébe bunkó vagy és dicsekvő, és két értelmes összefüggő mondatot se tudsz leírni. attól hogy valaki autista még nem lesz jobb másoknál.
tudod ki zseniális? az öcsém, aki hetedikben oldotta meg az én gimnáziumi házimat, és nem csak hogy soha eszébe se jutott ezzel dicsekedni e/3ban egy névtelen fórumon, de kedves, szerény és intelligens is, valamint kitűnően fogalmaz.
te csak egy kivagyi kis hülye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!