Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ha szinglik vagytok, ugyanolyan gyakran borotváljátok a fanszőrzetetek, mint párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
2023. okt. 1. 11:08
A kérdező szavazást indított:
Ugyanolyan gyakran borotválom, a saját kényelmem érdekében.
Ritkábban borotválom.
Trimmelem.
Természetes dzsungelt növesztek, amelyet majd kiirtok, ha új nő van a láthatáron.
Más válaszom van, dobok egy kommentet.
26 szavazat
1/12 anonim 

válasza:

Mindig. És 3 gumi is van nálam mindig, soha nem lehet tudni alapon.... volt amikor már jól jött.
2/12 anonim 

válasza:

Általában pár havonta szoktam, mert számomra is zavaró. (Tehát kb ugyanúgy) Bár annyira nem szőrösödőm, hogy gyakrabban kellene.
3/12 anonim 

válasza:

Ugyanazt tudom mondani, mint az 1-es! Nem tudhatja az ember előre, hogy mi fog vele történni aznap!
Kár lenne elszalasztani egy jó lehetőséget pusztán azért, mert felkészületlen voltam. 🙂
4/12 anonim 

válasza:

Igen. Átlagban két vagy három hetente. 😊
5/12 anonim 

válasza:

Ugyanolyan gyakran.
Alapvetően így érzem jól magam. Illetve sose lehet tudni mikor jöhet össze valaki. Akkor meg ciki lenne ha épp ápolatlan lenne.
7/12 anonim 

válasza:

Ki az az idióta, aki szerint egyik válasz se hasznos és mindet leminősíti? 🤔😱 Nem ő szokásához kell idomulni minden válaszolónak, hanem a kérdésre felelni. 🤷🏽♂️
8/12 anonim 

válasza:

#7 Megelőztél. Pont ezt kérdezem én is! Vmi gyökér trollok unatkozhatnak! 🤬
10/12 anonim 

válasza:

Mindig szoktam borotválni, az önmagában is nagyon fel tud izgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!