Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rúdtáncos leszek , elvárás hogy szexeljek a vendégekkel ?
Régóta visszatérő gondolatom hogy sztripper legyek , nagyon szerettem mindig is bulizni és ez is jó formán olyasmi.
Sokat jártam társas/klasszikus táncra 7 évet tehát azt is tudok meg van alakom is hozzá , sokat foglalkozom magammal
Csak az tántorít vissza hogy nem tudom hogy ez elvárás egyáltalán ?hogy intim kapcsolatba lépjek kuncsaftal aki mondjuk fizetne érte ? Mert prosti nem akarnék lenni
Ui: voltam már klubbokban jelentkezni egyik se tért ki erre a kérdésre
Segítsetek légyszi aki járt már ilyen bárban vagy van ilyen tapasztalata .Utálkozást nincs kedvem olvasni légyszives azt hagyjuk :)

Miért nem osztod meg a tapasztalataidat, hogy mások is tanuljanak, okosodjanak a történetedből?
Nem kell semmilyen nevet írnod - maga a lehetőség az, ami tanulságos (lehet)!

Igen , elvárás a legtöbb helyen , szóval így vágj bele , ezzel a tudattal , nem ajánlom.
Egy prosti leszel ha elkezded annyi hogy másnak hívnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!