Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rúdtáncos leszek , elvárás hogy szexeljek a vendégekkel ?
Régóta visszatérő gondolatom hogy sztripper legyek , nagyon szerettem mindig is bulizni és ez is jó formán olyasmi.
Sokat jártam társas/klasszikus táncra 7 évet tehát azt is tudok meg van alakom is hozzá , sokat foglalkozom magammal
Csak az tántorít vissza hogy nem tudom hogy ez elvárás egyáltalán ?hogy intim kapcsolatba lépjek kuncsaftal aki mondjuk fizetne érte ? Mert prosti nem akarnék lenni
Ui: voltam már klubbokban jelentkezni egyik se tért ki erre a kérdésre
Segítsetek légyszi aki járt már ilyen bárban vagy van ilyen tapasztalata .Utálkozást nincs kedvem olvasni légyszives azt hagyjuk :)

Esélyes.
Gondolom a rúdazás közben azért le is kell vetkőzni.
Ott van egy csomó felajzott pasi, aki miattad meredezik.
Lehet hogy az első héten tudsz majd nemet mondani, de van az a pénz, amiért megnyílnak a vágyak kapui...
Prosti leszel hidd el nekem.
Persze csak a saját elhatározásodból, mert erre a tulaj nem kérhet fel.
Legfeljebb nem alkalmaz két hétnél tovább.

Attól függ melyik klubba mész dolgozni, mindenhol más a profil, a policy. Van ahol csak a szexből kapsz pénzt (miután a leadandót letejelted), nincs úgymond "órabér". Van ahol szex nem, de csak a privát öltáncokból (leadandó után) és a konzumitalok meghatározott %-ából látsz pénzt.
S igen, van ahol "elég" csak táncolni, s te döntöd el lesz-e "több". Mindazonáltal ha csak tánc, akkor vérprofi szinten kell nyomnod, nem elég két pörgés hozzá. S eléggé telített a piac olyan előadókkal akik balettáncosokat megszégyenítő mutatványokat vezetnek elő a rúdon.

Kérdező légyszíves irj rám privatban
Szeretnek segiteni

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!