Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha rúdtáncos leszek , elvárás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rúdtáncos leszek , elvárás hogy szexeljek a vendégekkel ?

Figyelt kérdés

Régóta visszatérő gondolatom hogy sztripper legyek , nagyon szerettem mindig is bulizni és ez is jó formán olyasmi.

Sokat jártam társas/klasszikus táncra 7 évet tehát azt is tudok meg van alakom is hozzá , sokat foglalkozom magammal

[link]

Csak az tántorít vissza hogy nem tudom hogy ez elvárás egyáltalán ?hogy intim kapcsolatba lépjek kuncsaftal aki mondjuk fizetne érte ? Mert prosti nem akarnék lenni

Ui: voltam már klubbokban jelentkezni egyik se tért ki erre a kérdésre

Segítsetek légyszi aki járt már ilyen bárban vagy van ilyen tapasztalata .Utálkozást nincs kedvem olvasni légyszives azt hagyjuk :)

2023. szept. 28. 17:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
18%
Hány centi vagy,150?
2023. szept. 28. 17:04
 2/23 anonim ***** válasza:
65%
csak én gondolom, hogy kamu? :D
2023. szept. 28. 17:05
 3/23 anonim ***** válasza:
91%
anelkul nemigazan fog menni, ugyhogy felejtsd el
2023. szept. 28. 17:07
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de ha majd dolgozol én beugranék egy menetre. :D
2023. szept. 28. 17:12
 5/23 anonim ***** válasza:
87%

Esélyes.

Gondolom a rúdazás közben azért le is kell vetkőzni.

Ott van egy csomó felajzott pasi, aki miattad meredezik.

Lehet hogy az első héten tudsz majd nemet mondani, de van az a pénz, amiért megnyílnak a vágyak kapui...

Prosti leszel hidd el nekem.

Persze csak a saját elhatározásodból, mert erre a tulaj nem kérhet fel.

Legfeljebb nem alkalmaz két hétnél tovább.

2023. szept. 28. 17:20
 6/23 anonim ***** válasza:
80%

Attól függ melyik klubba mész dolgozni, mindenhol más a profil, a policy. Van ahol csak a szexből kapsz pénzt (miután a leadandót letejelted), nincs úgymond "órabér". Van ahol szex nem, de csak a privát öltáncokból (leadandó után) és a konzumitalok meghatározott %-ából látsz pénzt.

S igen, van ahol "elég" csak táncolni, s te döntöd el lesz-e "több". Mindazonáltal ha csak tánc, akkor vérprofi szinten kell nyomnod, nem elég két pörgés hozzá. S eléggé telített a piac olyan előadókkal akik balettáncosokat megszégyenítő mutatványokat vezetnek elő a rúdon.

2023. szept. 28. 17:29
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja és hozzáteszem az állandó jellegű klubokban, ami direkt sztripbárnak hirdeti magát ott bizony dugni is kell (ezek 99%-a szimpla kupleráj / külföldiek lehúzására "szakosodott" szóval még angolul is nagyon jól kell tudnod beszélni).
2023. szept. 28. 17:30
 8/23 anonim ***** válasza:
0%
Írj
2023. szept. 28. 17:33
 9/23 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező légyszíves irj rám privatban

Szeretnek segiteni

2023. szept. 28. 17:36
 10/23 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem elvárás egyáltalán. Nyilván helyfuggo
2023. szept. 28. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!