Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha rúdtáncos leszek , elvárás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rúdtáncos leszek , elvárás hogy szexeljek a vendégekkel ?

Figyelt kérdés

Régóta visszatérő gondolatom hogy sztripper legyek , nagyon szerettem mindig is bulizni és ez is jó formán olyasmi.

Sokat jártam társas/klasszikus táncra 7 évet tehát azt is tudok meg van alakom is hozzá , sokat foglalkozom magammal

[link]

Csak az tántorít vissza hogy nem tudom hogy ez elvárás egyáltalán ?hogy intim kapcsolatba lépjek kuncsaftal aki mondjuk fizetne érte ? Mert prosti nem akarnék lenni

Ui: voltam már klubbokban jelentkezni egyik se tért ki erre a kérdésre

Segítsetek légyszi aki járt már ilyen bárban vagy van ilyen tapasztalata .Utálkozást nincs kedvem olvasni légyszives azt hagyjuk :)

2023. szept. 28. 17:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
22%
Erősen hely függő. Van ahol elvárják, van ahol nem mondják ki de utalnak rá és van olyan hely is ahol kifejezetten tiltják is, bár ezek a nagyon elit helyek, ezekre táncosként nehéz bekerülni...
2023. szept. 28. 17:59
 12/23 anonim ***** válasza:
87%

Az esetek túlnyomó többségében igen! És persze kamu italokat is kell innod a vendégekkel, mert ez is hasznot hoz az adott helynek. Ezeket persze nem mondják el előre a jelentkezésedkor, csak ha már ott vagy és dolgozol. És akkor már sakk-matt helyzetben leszel!

Jól gondold meg!

2023. szept. 28. 18:39
 13/23 anonim ***** válasza:
75%
#12 nincs sakk-matt helyzetben, mert fogja magát és másnap már nem megy be. Ott helyben kényszeríteni senki sem fogja (nem vállalnak be egy kényszerítésből származó ügyet mikor kényszer nélkül is van bőven jelentkező).
2023. szept. 28. 19:15
 14/23 anonim ***** válasza:
84%
Hidd el kérdező, a qrvák élete sem egy leányálom!
2023. szept. 28. 20:19
 15/23 anonim ***** válasza:
38%
Jó kis csaj vagy, az én rudamon is pöröghetnél. Tisztes fizetséget adnék.
2023. szept. 28. 20:26
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Mivel állitásod szerint sztripper akarsz lenni , ezáltal sztriptiz bárba dolgoznál feltételezem .

Igen a legtöbb vendég elvárja majd hogy bár a lehetőség meg legyen hogy elvigyenek egy körre. ( azért táncolsz hogy kanosak legyenek , szerinted mi lesz a kövi gondolat ?)

Ha ezt nem teszed nem lesz vendéged , ha az nincs a klubb ki fog dobni , ezáltal maradt a pénzért szex

13-as itt is szerződtetik a lányokat , elvárásokkal szóval nincs az hogy nem megyek be és kész ? ez munkahely alapon működik

2023. szept. 29. 00:20
 17/23 anonim ***** válasza:
#16 szerződtetik - papíron minimálbéren, teljesen másra bejelentve.
2023. szept. 29. 00:25
 18/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat :)

Tegnap este az egyik klubb a 4-ből ahova jelentkeztem megengedte hogy kipróbáljam milyen csak egy éjszakára , körbevezetnek , meg picit belekóstolhatok milyen is ez , és hát sok durva dolog történt , akit érdekel privátba irjon nyugodtan és elmesélem, mert itt nem merem megjeleniteni a klubb nevét , jogsértés miatt nehogy kapjak valamit.

2023. szept. 29. 10:04
 19/23 anonim ***** válasza:
Érdekelne, hogy mi történt veled!
2023. szept. 29. 10:38
 20/23 anonim ***** válasza:
0%

Na, kérdező! Akkor most már látod, hogy jobban jársz ha csak nekem rudazol.

Csak egy dákóval kell foglalkoznod.

2023. szept. 29. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!