Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az intim piercingekről? Kinek van?
Figyelt kérdés
Vajon az emberek hány százalékának van?
Mi számít intim piercingnek? Csak a nemi szervben? Vagy pl a mellbimbóban, nyelvben is az?
2023. szept. 24. 23:08
11/19 anonim 

válasza:

10: szerintem meg inditsunk egy szavazast arrol, hogy szexi-e az intimpiercing.
12/19 anonim 

válasza:

Nekem van a farkamban, eddig senki sem panaszkodott rá. A nőkön is tetszik a bimbi és az intim piercing
13/19 anonim 

válasza:

Nekem van a melleimben és a puncimban is. én szeretem őket. Izgató nagyon. 26L
14/19 anonim 

válasza:

9 akkor még inkább kiemelné, hogy szép. De így csak a mellem csúnyaságát tudná kiemelni😅
15/19 anonim 

válasza:

Van a melleimben, puncimban és azon belül a csiklómban is.
29 N
16/19 anonim 

válasza:

Nekem nincs, egyszer láttam néhány képeket félresikerült próbálkozásokról és nem igazán hiszem, hogy megéri.
Olyan partner volt akinek volt csiklóban. Nekem az sokat nem adott hozzá, vagy vett el. A látvány izgató, meg elmondása szerint ő élvezi. Szex közben nem zavart, nem volt ettől extrább.
34/F
17/19 anonim 

válasza:

Én is nagy pc kedvelő vagyok, van a nyelvemben is ha ez tényleg intimnek számít:D vannak a mellbimbóimban is és punciban is vannak.
19L,,
18/19 anonim 

válasza:

Van intimpiercingem, mellbimbómban is és a nyelvemben is 😀
19/19 anonim 

válasza:

Na most nagyon kíváncsivá tettél🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!