Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az intim piercingekről? Kinek van?
Figyelt kérdés
Vajon az emberek hány százalékának van?
Mi számít intim piercingnek? Csak a nemi szervben? Vagy pl a mellbimbóban, nyelvben is az?
2023. szept. 24. 23:08
A kérdező szavazást indított:
Férfiként van a nemi szervemben
Férfiként van a mellbimbómban
Férfiként van a nyelvemben
Férfiként nincs
Nőként van a nemi szervemben
Nőként van a mellbimbómban
Nőként van a nyelvemben
Nőként nincs
Több is van, megírom
41 szavazat
2/19 anonim 

válasza:

Nekem nagyon nem tetszik. Pedig nem vagyok prűd, de egyszerűen...
Képzelj el egy Ferrarit, amibe valaki belebasz egy tyúkszaros vasvillát. Szóval oda nem való.
3/19 anonim 

válasza:

A nyelvpiercing nem intim piercing, ahogy a mellpiercing sem. Intim piercing amit nemi szervekbe, azok környékére raknak.
Néhány partneremnek már volt, nem zavart.
4/19 anonim 

válasza:

A nyelv és a mell piercing nem intim piercing.
5/19 anonim 

válasza:

Nincsen ezek közül egyik se, de ha szép lenne a mellem és a mellbimbóm tuti lenne benne pc. De ha egy férfinak lenne az nem tetszene félnék, hogy kiszakad mikor bennem van. Illetve magamnak se tetszene ha lenne piercingem odalent, félnék, hogy kiszakad vagy begyullad akár ott marad a heg.
6/19 anonim 

válasza:

Nincs, de tervezek fitymafék pc-t.
7/19 anonim 

válasza:

Csókolózásnál nem jött be, nyalásnál nem zavart. Nekem semleges.
F
8/19 anonim 

válasza:

az, hogy undorito. eleve hanyok az osszes ilyen piercingtol.
9/19 anonim 

válasza:

5 ha mar lenne egy szep melled, miert csufitanad el egy ostoba femdarabbal? egy mell ugy szep ahogy van
10/19 anonim 

válasza:

Egy kis aranykarika a mellbimbóban vagy a csikló feletti bőrben szerintem szexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!