Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha egy lánynak átlátszanak az intim piercingek?
Figyelt kérdés
Nyilván nem mindig, csak vannak véknyabb anyagú ruhák, pl tesi póló, leggings vagy akár 1-2 hétköznapi ruha ami egy kicsit láthatóvá teezi, nyilván nem úgy, hogy kiszúrja az ember szemét, csak az érdekelne, hogy ettől nem tűnhet egy lány kurvásnak, vagy könnyű vérűnek?2021. okt. 18. 00:50
1/20 anonim válasza:
Nekem biztos nem tűnne úgy, de ha egyszer feltűnne hogy átlátszik, akaratlanul is vonzaná a tekintetem. Főleg ha nem tudom hogy micsoda, és így olyan "titokzatos" lennél tőle :D De egyáltalán nem gondolnám kurvásnak vagy hasonló
2/20 anonim válasza:
Szerintem nem hivalkodó.Akkor lenne az ha kitenné a pultra fedetlenül.
Viszont így sejtelmesebb.
3/20 anonim válasza:
Ha nem direkt mutogatja akkor nem gáz. Most ha olyan a ruha, akkor nem tudsz mit csinálni, átlátszik. Ebből max annyit szűrök le, hogy van neki, semmi más negatívat. Az hogy ribizli vagy-e, nem egy pc től függ:D
N
4/20 anonim válasza:
Nem gáz de az biztos hogy vonza a tekinteteket és nekem nagyon tetszik!
5/20 anonim válasza:
Gáz, undorító és vissza taszító egy pirszing.
Még ha sokan azt hiszik hogy ez valami különleges is.
7/20 Williamspear válasza:
Inkább izgalmas. 😊
Semmiképp sem kurvás ☝
9/20 anonim válasza:
Az intim piercing nagyon gáz önmagában és kiábrándító. F
10/20 anonim válasza:
Élőben még nem láttam intim piercinget de nagyon izgató. Amúgy nem gáz ha neked tetszik akkor ez van néha átlatszik de ha zavarba jössz tőle csak mégjobban felhívod rá a figyelmet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!