Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Amikor kint van a bugyitok, és ezzel tisztában vagytok, van hogy valamikor nem tesztek ellene semmit?
Figyelt kérdés
Többször feltűnt már nyilvános helyen, hogy valakinek full kint a tangája, de mintha tudomást se szerezne róla. Olyanról is tudok aki direkt olyan nadrágot vesz fel hogy lecsússzon. Ezzel mi volna a cél?😏2023. szept. 22. 23:59
1/8 anonim 

válasza:

Jaj az direkt csinálják
Sok buta ribi
2/8 anonim 

válasza:

Ezt most én nem értem. Hogyan lehet kint egy lánynak a tangája? Ahhoz tangánál is rövidebb nadrág kéne, de lehet, én értettem félre valamit.
3/8 anonim 

válasza:

#1 vagyok
#2 nek a válasz direkt letolják a nacit és felhuzzák oldalt a tangát
5/8 anonim 

válasza:

Nem fogom állandóan húzkodni, akkor egésznapo más se csinálnék, pl. guggolva, hajolva kivan... felállok meg nem lesz kint. Ennyi.
8/8 anonim 

válasza:

Nem tudom hogy direkt csinálják-e. Én anyukámnál is rendszeresen látom, hogy kilátszik a tangája és nem hiszem hogy direkt csinálja. Bár ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!