Mi a jobb? Egy szerény fix béremelés de már holnaptól vagy egy combosabb de ki tudja mikor odaadott emelés „majd valamikor“? Szerintem az előbbi nem?
A "majd valamikor"-ral az a probléma, hogy valószínűleg csak hitegetnek és nem lesz belőle semmi. Hogyha van konkrét időpont, akkor már van miről beszélni.
Szerintem inkább a fix, mert van lehetőséged mérlegelni, hogy elég, avagy inkább váltasz, mert van jobb lehetőséged.
A "majd valamikor valami" az elég sok cég nyelvezetében azt jelenti, hogy soha napján kiskedden.
Nekünk pl. tavaly belengették, hogy minden évben lesz inflációkövető emelés. Hogy-hogy nem, idén "elfelejtették"...
Egyértelműen a fix, a szerény nálam a 10%, ennyivel meg is elégedtem volna.
Nálunk nem volt emelés, csak mellébeszélés, így sajnos váltással magamnak kell intéznem.
Akkor tessék kis lélektan. A cég megszavaztatta a melósait hogy A vcagy B leygen-és szinte kivétel nélkül B-re szavaztak.
Hát ennyi. B lesz. Nekem meg (aki Ara szavaztam) távozás lesz és nem is biztos hogy önszántamból mert ki fognak rúgni mert a főnök szerint "keltem a hangulatot a cég ellen"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!