Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legfurább vágyatok? Hogyan mondanátok el a párotoknak és hogyan reagálnak rá?

"és hogyan reagálnak rá"
Ezt mégis honnan tudnám?
Egyébként én nem szoktam titkolni alapvetően, ha valakivel olyan a beszélgetés akkor elmondom neki, mert hát.. felesleges eltitkolni, csak én nem vagyok olyan aki szeretné mindenki arcába tolni, hogy mint itt az oldalon az jellemző.
Egyébként csak úgy mondanám el nyugodtan amikor szóba kerülnek ilyen dolgok.

Nekem volt jó pár perverz vágyam.
Az egyik a pisis dolgok, eddig a partnerek elfogadták, volt aki bele is ment és élvezte.

Persze, miután elmondtad már tudod, de előre nem tudhatod úgy értettem. :)

Nekem nagyon sok volt. kb az összes BDSM, a pisisszex, a gruppen... Volt egy párom akinek el mertem ezeket mondani és az ÖSSZESET kipróbáltuk. Volt hogy egyszerre 5 pasi... Imádtam! DE! Ez kb 23 évesen történt. Mostmár úgy vagyok vele, hogy kurvára unom a szexet mert már semmi újat nem tapasztalok meg :D
29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!