Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy lánnyal közlöm, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánnyal közlöm, hogy nagyon csinos, nagyon szép arca van, és emellett szívesen megdugnám, akkor az egy proletár dolog?

Figyelt kérdés

Megsértődött, de csak a megdugni részen, látszott rajta, hogy mérges volt, de miért? Olyanokat is mondott, hogy amíg ilyeneket mondok neki, hogy "megdugnám", meg "elkapnám a p*nciját" stb. addig nem fekszik le velem.

Ez feszélyez titeket lányok? Ha ennyire direkt módon közli veletek a pasi, hogy hát... na. Megdugna. Ha feszélyez, kínosan érzitek magatokat, akkor az miért van? Próbálom összerakni, hogy vajon ő abban a pillanatban mit gondolhatott, vagy az egész imázsomat taccsra vágtam ezzel?

Mikor írtam neki, hogy komolyan gondoltam, és mindegyik részét, akkor azt írta vissza, hogy amíg ezeket a szavakat használom, addig nem szexelünk, pedig ő is benne lenne, de így nem. Kedvel, jó pasinak tart, de ha így folytatom, akkor elenged.

Ez kapufa?

2023. szept. 22. 19:22
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Értem.
2023. szept. 22. 20:22
 22/41 anonim ***** válasza:
97%

Nézd, sok férfi kifejti, hogy bárkit megdugnának. Szóval ez nem dicséret.

Most hülyén fog lejönni, hogy normálisnak mondom, de ezen az oldalon vitatkoztam? Inkább beszélgettem egy pasival, aki teljesen higgadtan, racionálisan magyarázta, hogy kecskével szexelni ugyanolyan, mint emberrel, mert a szex lényege a súrlódás.

Szóval... érted.

2023. szept. 22. 20:32
 23/41 A kérdező kommentje:
Nem. Ezt már nem értem, de nem is akarom. :D
2023. szept. 22. 20:36
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Egy előnye van ennek a kommunikációnak: tudják a csajok, hogy ne kezdjenek veled... Ezzel azt jelzed valakinek, hogy csak egy ürítő dézsát látsz bennük, amivel semmi baj, de ha csak ennyi az igény, akkor lehet prostizni.
2023. szept. 22. 20:40
 25/41 A kérdező kommentje:

Ha arra lenne igényem, akkor azt csinálnám. Valószínűleg. Az más kérdés, hogy sajnálnám rá a pénzt.

Csak ki kellett mondanom, tényleg nagyon szép, és mellé még kedves is. Jó kombináció.

2023. szept. 22. 20:45
 26/41 anonim ***** válasza:
12%
Azért sértődött meg, mert ő többet akar és kéreti magát, hátha te is átgondolod. Szerintem jó, hogy nem hazudtál neki.
2023. szept. 22. 20:48
 27/41 anonim ***** válasza:
64%

Ilyen egy bunkó sóher faxt, mint a kérdező... Az ilyen forduljon fel egyedül a francba, tényleg...

26-os: ezt normálisan is el lehet mondani, nem tudom, mondták-e.

2023. szept. 22. 20:55
 28/41 A kérdező kommentje:

Azért álljunk már meg 27-es.

Én szidtalak téged?

2023. szept. 22. 20:56
 29/41 anonim ***** válasza:
90%
Nem a ténnyel van bajuk, hanem a közlés módjával, a stílussal. Azt, hogy meg akarod dugni, már akkor tudta, amikor elkezdted fűtögetni, meg keresni a társaságát. Azzal is azt fejezed ki, amikor dicséred a külső adottságait. Tehát nem kell külön mondanod neki, mert az nagyon lelombozó. Férfiként mondom ezeket. Ha már a párod, és éppen forr a levegő, és mindketten tudjátok, hogy szex lesz, akkor esetleg elfér, hogy pacekba mondjad, hogy mire vágysz.
2023. szept. 22. 20:57
 30/41 A kérdező kommentje:

Jó, értem én ezt. Abban a pillanatban nem volt meg az a "gát", ezért azt mondtam, amit gondoltam. Nyilván utólag már nem volt olyan okos dolog.

Ezek után lányok ti mit várnátok? Őszintén. Mi az, ami elfeledteti veletek ezt a "kis" baklövést?

2023. szept. 22. 21:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!