Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánnyal közlöm, hogy nagyon csinos, nagyon szép arca van, és emellett szívesen megdugnám, akkor az egy proletár dolog?
Megsértődött, de csak a megdugni részen, látszott rajta, hogy mérges volt, de miért? Olyanokat is mondott, hogy amíg ilyeneket mondok neki, hogy "megdugnám", meg "elkapnám a p*nciját" stb. addig nem fekszik le velem.
Ez feszélyez titeket lányok? Ha ennyire direkt módon közli veletek a pasi, hogy hát... na. Megdugna. Ha feszélyez, kínosan érzitek magatokat, akkor az miért van? Próbálom összerakni, hogy vajon ő abban a pillanatban mit gondolhatott, vagy az egész imázsomat taccsra vágtam ezzel?
Mikor írtam neki, hogy komolyan gondoltam, és mindegyik részét, akkor azt írta vissza, hogy amíg ezeket a szavakat használom, addig nem szexelünk, pedig ő is benne lenne, de így nem. Kedvel, jó pasinak tart, de ha így folytatom, akkor elenged.
Ez kapufa?

A hideg kirázott tőled, pedig nem is ismerlek :D
Jó nagy proli paraszt vagy.

Mondjuk nem tudom hány férfi akadna ki azon, hogy egy számára vonzó nő azt mondja, hogy ráülne a farkára.
A nők még azon is ki tudnak akadni, amit konkrétan ők szeretnének, csak azért mert ki van mondva😆
Na mindegy így is imádom a nőket

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!