Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy lánnyal közlöm, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánnyal közlöm, hogy nagyon csinos, nagyon szép arca van, és emellett szívesen megdugnám, akkor az egy proletár dolog?

Figyelt kérdés

Megsértődött, de csak a megdugni részen, látszott rajta, hogy mérges volt, de miért? Olyanokat is mondott, hogy amíg ilyeneket mondok neki, hogy "megdugnám", meg "elkapnám a p*nciját" stb. addig nem fekszik le velem.

Ez feszélyez titeket lányok? Ha ennyire direkt módon közli veletek a pasi, hogy hát... na. Megdugna. Ha feszélyez, kínosan érzitek magatokat, akkor az miért van? Próbálom összerakni, hogy vajon ő abban a pillanatban mit gondolhatott, vagy az egész imázsomat taccsra vágtam ezzel?

Mikor írtam neki, hogy komolyan gondoltam, és mindegyik részét, akkor azt írta vissza, hogy amíg ezeket a szavakat használom, addig nem szexelünk, pedig ő is benne lenne, de így nem. Kedvel, jó pasinak tart, de ha így folytatom, akkor elenged.

Ez kapufa?

2023. szept. 22. 19:22
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
90%
Proli vagy. Ezért nem tetszik neki.
2023. szept. 22. 19:23
 2/41 anonim ***** válasza:
95%
Az, max ha már szexeltetek párszor, utána elmegy (nem mindenkinél), de a fűzős szakaszban ez tök kiábrándító.
2023. szept. 22. 19:24
 3/41 anonim ***** válasza:
90%

A hideg kirázott tőled, pedig nem is ismerlek :D

Jó nagy proli paraszt vagy.

2023. szept. 22. 19:26
 4/41 anonim ***** válasza:
28%

Mondjuk nem tudom hány férfi akadna ki azon, hogy egy számára vonzó nő azt mondja, hogy ráülne a farkára.

A nők még azon is ki tudnak akadni, amit konkrétan ők szeretnének, csak azért mert ki van mondva😆

Na mindegy így is imádom a nőket

2023. szept. 22. 19:45
 5/41 anonim ***** válasza:
13%
4. Ez az igazsag.. a no mondhatja hogy "gyere bax meg".. erdekes dolgok ezek.
2023. szept. 22. 19:48
 6/41 anonim ***** válasza:
86%
Mert ez túl bizalmas. Ilyet a párom mondhatna, ha vonzanának a tirpákok. De idegen? Nem.
2023. szept. 22. 19:51
 7/41 anonim ***** válasza:
100%
Még ha tetszettél volna addig, akkor is rögtön kiábránultam volna belőled, ha ilyen közönséges vagy. Hervasztó.
2023. szept. 22. 19:54
 8/41 anonim ***** válasza:
82%

4

Hidd el, hogy elég sokan.

2023. szept. 22. 19:54
 9/41 A kérdező kommentje:
Oké. Erre nem tudok mit mondani.
2023. szept. 22. 19:55
 10/41 anonim ***** válasza:
0%
Mert adják a műsort hogy ők milyen finoman tapintatos nők de a végén mind rá megy a f* ez van ők is közönségesek csak ezt fáj beismerni.
2023. szept. 22. 19:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!