Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy lánnyal közlöm, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánnyal közlöm, hogy nagyon csinos, nagyon szép arca van, és emellett szívesen megdugnám, akkor az egy proletár dolog?

Figyelt kérdés

Megsértődött, de csak a megdugni részen, látszott rajta, hogy mérges volt, de miért? Olyanokat is mondott, hogy amíg ilyeneket mondok neki, hogy "megdugnám", meg "elkapnám a p*nciját" stb. addig nem fekszik le velem.

Ez feszélyez titeket lányok? Ha ennyire direkt módon közli veletek a pasi, hogy hát... na. Megdugna. Ha feszélyez, kínosan érzitek magatokat, akkor az miért van? Próbálom összerakni, hogy vajon ő abban a pillanatban mit gondolhatott, vagy az egész imázsomat taccsra vágtam ezzel?

Mikor írtam neki, hogy komolyan gondoltam, és mindegyik részét, akkor azt írta vissza, hogy amíg ezeket a szavakat használom, addig nem szexelünk, pedig ő is benne lenne, de így nem. Kedvel, jó pasinak tart, de ha így folytatom, akkor elenged.

Ez kapufa?

2023. szept. 22. 19:22
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Na pl a 10-es válasza miatt. Az ilyenek így gondolkoznak a nőkről.
2023. szept. 22. 20:02
 12/41 A kérdező kommentje:
Kikérem magamnak, én nem pont ezt gondolom a nőkről, mint a 10-es. Ne általánosítsunk.
2023. szept. 22. 20:04
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolatban elkerülhetetlen lesz, hogy fingjunk egymás előtt, de első randira nem úgy mész oda, hogy akkor telerotyogod a randit.
2023. szept. 22. 20:05
 14/41 anonim ***** válasza:
97%
Dehogynem. Hát úgy beszélsz, mint egy strici.
2023. szept. 22. 20:05
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
EZ így nem szexi, nem erotikus, hanem közönséges és lelombozó. Van az a sziuáció, amikor lehet ilyent mondani, de amiben te mondtad, az nagyon nagyon nem az.
2023. szept. 22. 20:07
 16/41 A kérdező kommentje:
"Strici". Én nem tudom, hogy egy strici hogy beszél a nőkről, ezt csak te tudhatod. Ami nekem kicsit gyanús.
2023. szept. 22. 20:07
 17/41 anonim ***** válasza:
86%
Így beszél, ahogy te.
2023. szept. 22. 20:09
 18/41 anonim válasza:
86%

Azért, mert rettentő proli és egyben kiábrándító is. Intelligens, értelmes, érett férfi nem mond ilyet egy nőnek, akivel ismerkedik vagy még annyi sem, hanem csak egy női ismerős és szükségét érezte, h ezt közölje vele.

Abban a pillanatban ábrándulnék ki belőle és többet nem kérnék a társaságából, az fix.

2023. szept. 22. 20:11
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ha azt mondanád nekem, hogy megdugnál, attól a pillanattól kezdve sosem tudnál. Így járt egy szingli kollégám is velem. Dicséret ide vagy oda. 40+N
2023. szept. 22. 20:17
 20/41 anonim ***** válasza:
83%
Azt mondjátok állandóan, minél több faszt fogunk, annál értéktelenebbek vagyunk. Megdugnálak = elvenném az értéked.
2023. szept. 22. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!