Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSM pszichológiai háttere, tapasztalat egy ilyen kapcsolatban?
Nem rég megismertem egy srácot, akivel már rögtön az elején nagyon szépen egymásra hangolódtunk, és sikerült is elérnie azt, hogy más ne nagyon érdekeljen, miközben vele beszélek.
Az elején még nem jött szóba semmi ezzel kapcsolatos, de végül csak elkezdtünk erotikus üzeneteket küldeni egymásnak, feszegetni a határainkat, és már többségében szexuális töltetű hangüzeneteket is cserélni. Engem nagyon felizgatott az egész és egy kalandnak tekintettem erre, beszéltünk arról, hogy folytathatnánk élőben is, de most még így komfortosabb, utána meglátjuk, hogyan alakul.
Tegnap este viszont történt egy érdekes dolog, amire nem számítottam. Csináltam egy helyzetleírást, hogy mit csinálnék vele az ágyban, és amikor a konkrét behatolásra került volna sor, akkor elcsendesült és azt mondta, hogy elment a kedve. Nem akartam faggatni, de csak megkérdeztem végül, hogy mi a gond, hogy velem van-e a gond? Azt válaszolta, hogy amikor behatolásra kerülne sor, akkor elmegy a kedve az egésztől, lelankad és valami másra tud csak felizgulni - történetesen arra, ha alárendelődik nekem és provokálom. Felajánlottam, hogy akkor próbáljuk ki így. Saját magam is meglepődtem, hogy mennyire jól megy nekem a domináns szerep, és nem tagadom, érdekes élmény volt az, hogy valaki ennyire rajong értem és ki van szolgáltatva nekem, minden utasításomnak engedelmeskedik. De utána nyilván kicsit furának éreztem és ezt meg is osztottam vele, de teljesen megértő volt.
Mindenesetre a játék után elkezdtünk egy picit beszélgetni arról, hogy mióta van benne ez a blokk, és azt mondta, hogy ez talán mindig így volt, ezért nem tud magának kapcsolatot sem találni, mert hosszútávon ez nem kielégítő a nő számára, és hogy ez a fajta szexuális perverzió is szokatlan, furcsa.
Még soha nem csináltam ilyet, és azt hiszem látom, hogy mi ennek az értelme, kicsit feszegetni a saját határainkat, kiélni a belső vágyainkat egy biztonságos közegben, ahol bármikor megállhatunk és ugyanazt a tempót követjük. Viszont annyira mégsem tud felizgatni, hogy innentől kezdve csak így tudjak működni szexuálisan. Ő viszont jelenleg csak így tud, és érdekel, hogy mi okozhat ilyesmit egy embernél, hogy imád alárendelődni, hatalmat adni a másiknak, kérni, hogy parancsoljanak neki?
Azon is elgondolkodtam, hogy na majd én megváltoztatom őt, és feloldom benne a blokkot, de rájöttem, hogy ez csak egy valótlan ábránd. Pedig minden másban teljesen jó, mindketten diplomásak vagyunk, vannak közös témáink, jó vele beszélgetni, és szívesen megismerném élőben, sőt azt is elmondta, hogy megkönnyebbült, hogy meg tudta velem osztani ezt a perverzióját és hogy nem dobtam egyből, de mivel nekem szükségem van a normális szexuális kapcsolatra (amiben időnként lehetnek talán ilyen roleplay elemek is), ezért be kell látnom, hogy nem fog tudni működni.

Az oka többnyire a gyerekkorra vezethető vissza: túlkontrollálló szülő, a kortárscsoport általi megalázások, elizoláltság, stb.
Esetleg az segíthet neki, ha kiélhetné ezt a vágyát, és rájönne, hogy más, normálisabb szexuális megközelítéssel is lehet értelmes életet élni.

"Kipróbáltam és leírtam már az ezzel kapcsolatos élményeimet..."
De azért te sem gondoltad komolyan hogy a gyakori népe egy 6 bekezdésből álló szöveget képes értelmezni, ugye? :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!