Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha felizgulok az utcai örömlányokra ?
Nem oly rég estefelé autóval az egyik utca tele volt velük , és nagyon beindultam , de csak gondolatban ( nem történt semmi aktus )
Csak érdekel mert sokan irták már hogy undorítóak , lehet hogy velem van a baj

Jól ál nekei a távolság.
Az első menet még okés de utána már semmi nincs ami akár csak a kőzepes higéni a szintjét megütné.
Wc a bokorban.
Egy egy menet után tisztálkodni is kéne.
Ott aszalódnak egész nap.
Kitudja ki volt benne,mit hagyott rajta?
Ha az a testére lőtt azt nem lemossa,te meg azon hemperegsz....

Nem tudom melyik utcán jártál ami tele volt velük, de így szokott kezdődni. :D :D
Régen "rosszabb" volt a helyzet mert akkor volt egy tucatnyi út ami mellett álltak minden éjjel. :D

"Az normális ha felizgulok az utcai örömlányokra ?"
baszki, a munkájuk része, hogy idegen férfiak könnyen felizguljanak rájuk. hogyne lenne normális?

Olyan választ vagyok köteles írni, ami tetszik mindenkinek és felpontoznak,mert nem mindegy mit írok.
Mert amit valójában gondolok, azt nem írhatom le.
Tehát, teljesen normális, hogy felizgulsz egy gyönyörű prostira, hiszen pasi vagy.
Azért nézz a dolgok mögé is.
Egész nap kint izzad a napon, tisztálkodni nem tud, izzadt még a csája is.
Egyik brét a másik után szopja.
Szóval kiábrándító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!