Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha elkezdek örömlányokhoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elkezdek örömlányokhoz járni akkor utána még lehet normális életem?

Figyelt kérdés

Sikertelen vagyok nagyon a lányoknál. Arra gondoltam hogy 1-2 havonta elmegyek fizetőshöz, mert meg fogok hülyülni a szex hiányától. Nem sok esélyt látok hogy a közeljövőben legyen bárkim. Viszont még nem akarom feladni a reményt, még bízom abba hogy lesz valamikor barátnőm. De ha rendszeresen prostihoz járok akkor lehet hogy megelégszem velük? Félek hogy ezzel csak még rosszabbat teszek magamnak, és tényleg sosem lesz senkim. Nem tudom mit csináljak:(

Ti mit tennétek?

2019. febr. 23. 22:36
 1/3 anonim ***** válasza:
72%
Én elmennék egy pszichológushoz, aki segít.
2019. febr. 23. 22:40
 2/3 Drazicc ***** válasza:
81%
Menj el, ez nem fog tovább rontani a csajozási esélyeiden, ha már akkor tapasztaltabb leszel, talán az önbizalmad nagyobb lesz szóval csak emelhet az esélyeiden, a mostani nullán. Am meg inkább egy ismerkedői tanácsadót vagy pua tanárt ajánlanék. Ha Pesten élsz sok ilyet találsz. Drágább mint egy prosti, de jobbra ordíthatod az életed.
2019. febr. 23. 22:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan élethelyzetek amikor ez a legjobb választás.
2019. febr. 23. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!