Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha van egy 18 éves lány aki neten árul képeket magáról pénzért, akkor velem aki 20 éves lefeküdne szerintetek fél vagy 1 millió forintért?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, hígéniám rendben, nem vagyok elhízott, csak nem vagyok valami szociális. Ha egy ilyen lánynak felajánlanék mondjuk egy nagyobb összeget amit fent is írtam, akkor benne lenne 1-2 alkalomba?2023. szept. 18. 19:00
31/36 anonim 

válasza:

30as valamit csak dolgozik ha van 1 misije egy éjszakára. 🤣
32/36 A kérdező kommentje:
30# Ma is dolgoztam💀
2023. szept. 19. 16:08
33/36 anonim 

válasza:

A koponya emojit hanyagold kérlek, ki*******ul irritál
34/36 A kérdező kommentje:
Akkor menj el a kérdéstől💀
2023. szept. 19. 16:11
36/36 anonim 

válasza:

#33: hagyd, a kérdező egy gyökér, ezt már többszörösen bebizonyította. Én lépek is ettől a kérdéstől
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!