Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neki miért sokkal formásabb a melle, mint az enyém?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, alakra ugyanolyanok vagyunk, alacsonyak, kb 160 centi, a súlyunk is ugyanannyi, a mellméretünk is, de az övé olyan formás, mintha műmelle lenne. Tudom, hogy nem csináltattabmeg, mert általános iskola óta jóban vagyunk és mindig tartottuk a kapcsolatot. Amikor egymás előtt öltözünk át rosszul vagyok, az övé annyival formásabbnak tűnnek. Kérdeztem már tőle, hogy csinál-e valamit velük, de csak annyit mond, hogy sűrű hord melltartót es nem ingadozik a súlya. Szerintetek tényleg ez lehet a titka? Tudom, hogy a genetika is rájatszik, de egyszerűen neki tökéletesek a mellei. 22/L2023. szept. 17. 15:56
21/25 anonim 

válasza:

Testvéreknek miért lenne egyforma?
Amúgy mindkét szülőtől öröklik.
23/25 anonim 

válasza:

Ez tényleg genetika, esetleg minimális mértékben az életmód is közrejátszhat . Van akinek 45-évesen is még feszesek a mellei, másiknak 25 évesen már lognak, mert olyanok a szövetei, a bőre.
24/25 anonim 

válasza:

Nézd, neked ezt dobta a gép. Alapvetőleg ez a differencia fő forrása. Mekkora a kosárméreted? Mert ha kicsi és úgy is lóg akkor az elég kellemetlen.
Annyit tudsz tenni, hogy nem hízol, egészségesen élsz, nem dohányzol és sportolsz.
Sajnos többet nem tudok tenni, és más sem (esetleg egy plasztikai sebész igen) Ha szeretnél egy őszinte véleményt, akkor abban számíthatsz rám. Viszont ha csak pozitív megerősítést szeretnél, akkor nem én leszek az embered.
25/25 anonim 

válasza:

A puncid legalább rendben van? Azt megmutatod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!