Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neki miért sokkal formásabb a melle, mint az enyém?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, alakra ugyanolyanok vagyunk, alacsonyak, kb 160 centi, a súlyunk is ugyanannyi, a mellméretünk is, de az övé olyan formás, mintha műmelle lenne. Tudom, hogy nem csináltattabmeg, mert általános iskola óta jóban vagyunk és mindig tartottuk a kapcsolatot. Amikor egymás előtt öltözünk át rosszul vagyok, az övé annyival formásabbnak tűnnek. Kérdeztem már tőle, hogy csinál-e valamit velük, de csak annyit mond, hogy sűrű hord melltartót es nem ingadozik a súlya. Szerintetek tényleg ez lehet a titka? Tudom, hogy a genetika is rájatszik, de egyszerűen neki tökéletesek a mellei. 22/L2023. szept. 17. 15:56
11/25 A kérdező kommentje:
Persze! Mindjart rakom🤣
2023. szept. 17. 17:27
12/25 anonim 

válasza:

9 Neked allna mar be a pofad vegre egyszer
13/25 anonim 

válasza:

Ez leginkább genetika és kisebb részben életmód miatt van.
Azt tanácsolnám, hogy ne ezen rugózz. Használd ki az adottságaidat, jó a tiéd is.
14/25 anonim 

válasza:

Múszály lenne látnunk mindkét cicit, hogy válaszolni tudjunk. De persze a puncival és fenékkel együtt lehetne igazán megalapozott választ adni.
15/25 anonim 

válasza:

Hat igen akkor lenne az igazi igy nem lehet megvalaszolni.
Az lenne a legjobb ha mindkettejükröl elküldene egy egesz alakos pucer kepet
17/25 anonim 

válasza:

Jaj, szerintem attól lenne a tiéd is formásabb, ha én símogatnám őket:)
19/25 anonim 

válasza:

figyelj, melltartoban es az utcan meg masok elott ugy sem latszik. hogy neked, meg neki milyen.
ezen kar ragodnod, a pasid ugy is csak a tiedet fogja latni es szeretni.
20/25 anonim 

válasza:

2 lány tesóm van, de érdekes módon, van különbség s melleik között. Bár mindkettőnek viszonylag kicsi, az idosebbiknek kevésbé feszes és kisebb a bimbóudvara, s fiatalabbiknak feszes, hegyes, nagyobb udvarral. Pedig csak 3 év van köztük. Szóval genetika, hiába vagytok egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!