Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a rosszabb megcsalás? Az orál vagy a sima sex? Szerintem az orál az sokkal undorítóbb mert a szájba veszi a f. es utánna csokolozik . Vélemény?
Figyelt kérdés
2023. szept. 15. 08:13
1/12 anonim 

válasza:

Nekem aztán mindegy, ha társkeresőzik, vagy csak flörtöl valakivel is kidobom egyből, lényegtelen nekem, hogy milyen módon csalt meg.
2/12 anonim 

válasza:

Ilyen elszólásokból derül ki, hogy az emberek megalázónak tartják az orált.
3/12 anonim 

válasza:

Mármint, hogy vannak olyan emberek, akik annak tartják.
4/12 anonim 

válasza:

Tudatalatt a többség annak tartja.
Nem hiába léteznek a "szoopj le", "faaszszopó" kifejezések attól a nemtől, akik nem szopnak soha.
5/12 anonim 

válasza:

Szép kis teóriát kerítettél a viszolygásodhoz. Nekem nem para, ha te undorodsz a szopástól, és biztos neked sem jelent semmilyen gondot, hiszen a te világodban az emberek többsége ugyanígy van vele. Akkor ti "többség" nem csináljátok, aki viszont örömmel adja-kapja, az meg igen. Mi ezzel a gond?
A kérdésre viszont: nekem egyforma megcsalás mindkettő, de ha súlyozni kell, akkor a csak orálból legalább gyerek biztosan nem lesz.
6/12 anonim 

válasza:

Nem gond, pont ezt mondom, szeretem, mikor kiderül, hogy igazam van.
7/12 anonim 

válasza:

Örülök én is, ha ettől kiegyensúlyozottabb az életed.
9/12 anonim 

válasza:

A szex.De én imádok szopni,és azt nem tartom annyira szexnek,mint a sima szexet.Ráadásul,ha kinyal valakit és úgy csókolózik a párom,az iy van olyan,mintha én csak leyzoptam volna valakit.
10/12 anonim 

válasza:

Nem sok különbség van,ha szex után kinyalod a csajt majdnem ugyanaz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!