Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HSV-2 fertőzött, hogyan lehet ebből élhető kapcsolat?
Figyelt kérdés
Van valaki akivel eddig távkapcsolati volt a viszony, most fog sor kerülni a talàlkozásra. Elmondta nekem, hogy HSV-2 fertőzött/hordozó. Hogyan lehet ez hosszú távon normál kapcsolat? Ekkor màr egy csók is megfertőzhet engem? Hogy működik ez? Beszéltünk róla, azt mondta jelenleg nem szed gyógyszert, de annak érdekében, hogy védjen engem, fog szedni, ill. természetesen óvszerrel védekezni kell, ha oda kerül a sor.2023. szept. 15. 07:38
1/4 anonim 

válasza:

Írd már le hogy az mi a picsa?!
2/4 anonim 

válasza:

Nemi herpesz. Aki ezt se tudja (és mégis szexel... lol) nem tud google-n rákeresni?
3/4 anonim 

válasza:

Óvszerhasználat + nem szexelni akkor amikor vannak látható hólyagok csökkenti az esélyét hogy elkapod, de előbb utóbb el fogod kapni.
Az a te döntésed hogy elfogadod -e ezt a tényt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a korrekt válaszolóknak. Ment a like.
2023. szept. 15. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!