Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiatal szingli lány ribisen/szajhásan viselkedik illetve öltözik az miért baj ?
Ha nincsen senkim akkor a legtöbb ember miért néz le ha kihivóan öltözök mondjuk egy buliban. Illetve olyan gáz ha flörtölök és elfogadok pár italt ? Esetleg még egyéjszakás kalandba is belemegyek , sokszor kaptam meg már a k*rva,riba*c jelzőt ez miatt , mint társaságtól mint ismeretlen emberektől
[link] ez párosul egy kis flörtöléshez meg kicsit vonzóbb táncoláshoz bulihelyen , ez miért ekkora bűn manapság
Ui: a hülye ribi meg hasonló kommenteket légyszives hanyagoljuk köszi.

Engem pl kimondottan megmozgat a kihívó outfit..
volt csaj akit már a liftben rommátapiztam smacizás közben pedig susogós melegítőben jött le a kapuba beengedni, de mégjobb ha dögösben van.

Ez a ruházat nem tudom ki szerint nem ribis , ha élőbe meglátnátok a kérdező csajt , egyből tudnátok hogy miért vett fel ilyen harisnyát,miniszoknyát meg magas sarkút.
Azért hogy meg legyen fektetve.
Nekem ez nem szimpatikus , prostinak öltözöl és még úgy kelleted is magad , csak azért hogy a pasik izguljanak rád.

Hasonlítasz egy ismerősömre :)
Sexy vagy 😍
23f

Nem tudtad felfogni a válaszokat. Senki sem írta, hogy baj, ha neked nem az, hogy eszköz leszel és πnát látják benned, nem az embert és csak addig vagy érdekes, fontos, amíg beléd nem tudják tenni. Ha szerinted ez jó, akkor helyben vagy.
Egyébként meg fogsz lepődni, de nem csak így lehet figyelmet szerezni. És nem kell ahhoz cafkának öltözni, hogy sexi legyél, vagy izgató, csinos. Csak ehhez már kellene női kisugárzás és társai.

Annyi a baj hogy alapból meg lehet ítélni és persze látszik rajta ami mindent elmond. Kényes csak a szexet és a f...szt szeretik. Kapcsolatot meg nem is akarnak az ilyenek csak alkalmit.
Ez vonatkozik fiatalokre és idősebbekre mind2ből van ilyen..
Azt hiszik ő a legszebb és kapcsolat nem is az hogy nem akarnak. Hanem túl sokst vár el a másiktól mert úgy van vele hogy nem elég jó neki. És még lehetne ragozni...

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!