Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy fiatal szingli lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiatal szingli lány ribisen/szajhásan viselkedik illetve öltözik az miért baj ?

Figyelt kérdés

Ha nincsen senkim akkor a legtöbb ember miért néz le ha kihivóan öltözök mondjuk egy buliban. Illetve olyan gáz ha flörtölök és elfogadok pár italt ? Esetleg még egyéjszakás kalandba is belemegyek , sokszor kaptam meg már a k*rva,riba*c jelzőt ez miatt , mint társaságtól mint ismeretlen emberektől

[link] ez párosul egy kis flörtöléshez meg kicsit vonzóbb táncoláshoz bulihelyen , ez miért ekkora bűn manapság

Ui: a hülye ribi meg hasonló kommenteket légyszives hanyagoljuk köszi.

2023. szept. 15. 00:46
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
74%
Jó vagy. Én is vinnélek éjszakára. (: Ha kedves vagy, talán nappalra is. 🙂
2023. szept. 15. 03:46
 12/45 anonim ***** válasza:
80%
Azt csinálsz amit akaszt!Ki a f...szt érdekel.
2023. szept. 15. 04:30
 13/45 anonim ***** válasza:
80%
Nincs ezzel semmi baj, közöm sincs hozzá. De ha a lányom lennél, nem lennék rád büszke.
2023. szept. 15. 04:36
 14/45 anonim ***** válasza:
94%
Figyi, szerintem tök jó. Mert ha van 1 csávó, aki üríteni akar, akkor te pont kéznél vagy. Közszolgálati a szereped. ❤️
2023. szept. 15. 04:55
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert nem így működik az ember. Most éppen nincs senkim ezért ribinleszek, ezzel azzal dugok, kelletem magam. Aztán ha összejössz valakivel, 1-2 hétig meghúzod magad aztán kibukik a szög a zsákból, megcsalod. Mert neked kell ugyan az a figyelem random idegenektől, a velük való flörtölés. Na ez a baj a ribikkel, hogy nem lehet őket komolyan venni.

Persze ha én is csak dugni akarnék, abszolút nem zavarna, mert tudnám, hogy könnyen összejön veled.

2023. szept. 15. 06:17
 16/45 mikeXxX ***** válasza:
100%
Ez mèg nem a ribis kategória sokkal dúrvábbakat látni egy fesztiválon. Amúgy meg egèszsègedre ! Haverom kèrdezi van e mèg tagfelvètel 🤣🤣🤣?
2023. szept. 15. 06:52
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már... Én imádom a cafkákat! Írhatsz is ha szereted a nagyot sokáig! 😉
2023. szept. 15. 06:54
 18/45 anonim ***** válasza:
22%
Mert a feminizmus azt tanitotta neked, hogy kicsapongo ferfikent elni menő, es nincs szukseged önreflexióra, ha valakinek nem tetszik, az csak nőgyűlölő. A valóságban viszont senkinek nem vagy vonzó egy egyéjszakáson felül, kiégsz, es alkalmatlan leszel mentálisan partnerré válni. Rengeteg pszichológiai kutatás foglalkozik a hozzád hasonló mentalitású nőstények utóéletével, és a kép nem rózsás. De persze éld az életet ahogy szeretnéd, éljen a szexuális szabadság, korlátok nélkül.
2023. szept. 15. 07:07
 19/45 anonim ***** válasza:
27%
Ne törőjd a fanyalgókkal. Én is ezt csináltam és nem mentem tönkre. 35 vagyok, sikeres, mindenem megvan. A pasikat irányítani kell. Nem mindnek tetszik, de azokkal nem kell foglalkozni, szerencsére a túlnyomó többség bármit megtesz nekünk ha tudjuk kezelni őket. Én tudom. Tanuld meg te is! A nőiesség azonban nem elég, mellé intelligencia is kell. Ész nélkül csak egy lotyó vagy akit bárki megbaszhat, de észzel bárkit az ujjad köré csavarhatsz és azt csinálsz amit akarsz!
2023. szept. 15. 07:25
 20/45 anonim ***** válasza:
62%

A "pasikat" lehet hogy irányítani kell. Egyszer próbálj meg férfival ismerkedni pasikák helyett. 35 évesen mondjuk már eléggé benne vagy a korban, de ezt a mentalitást még egy feszes huszastól sem tolerálná a férfiak normális rétege. Persze a hordó aljából mindig elő tudsz kaparni egy szerencsétlent, hatalmas flex.

2023. szept. 15. 08:02
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!