Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiatal szingli lány ribisen/szajhásan viselkedik illetve öltözik az miért baj ?
Ha nincsen senkim akkor a legtöbb ember miért néz le ha kihivóan öltözök mondjuk egy buliban. Illetve olyan gáz ha flörtölök és elfogadok pár italt ? Esetleg még egyéjszakás kalandba is belemegyek , sokszor kaptam meg már a k*rva,riba*c jelzőt ez miatt , mint társaságtól mint ismeretlen emberektől
[link] ez párosul egy kis flörtöléshez meg kicsit vonzóbb táncoláshoz bulihelyen , ez miért ekkora bűn manapság
Ui: a hülye ribi meg hasonló kommenteket légyszives hanyagoljuk köszi.

Nagy kamu kérdés
Magadat is annak mondod miközben mástól zavar
Az egész egy ellentmondás

Leszámítva azt, hogy üvölt a kérdésről és a képről, hogy kamu két típusú ember szokta ler.bancozni a csinos fiatal nőket. Az egyik aki nem kaphatja meg és ez frusztrálja. A nők meg azért mert irigyek rá / tudat alatt féltékenyek hogy elcsábíthatja a pasijukat.
Ja és a harmadik kategória az önjelölt valláskárosult erkölcscsőszök - de hülyékkel meg nem kell foglalkozni :)

Na tisztázzuk!!
Nem baj!!
Engem max az zavarna ha húzod az agyam, utána semmi se történik.. az egyéjszakással megint semmi baj nincs!!!!
Nekem az ilyen külsejű csajok mint a képen abszolút bejönnek. :)

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!