Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy szexinek találtatok egy jóval fiatalabb
lányt?
Figyelt kérdés
Tudom gáz, és lehet jönni a pedofil szövegekkel, de kíváncsi volnék, hogy egyedül vagyok e ezzel. Soha nem jönnék össze nyilván kiskorúakkal, de volt hogy ránéztem egy (ránézésre kb 13-14 éves) lányra és kajak az az érzés fogott el, hogy bakker de jó teste van. Fordult már ilyen elő valakivel? Nem tehetek róla, csak néha történik ilyen, amúgy nyilván nem vagyok oda a kiskorúakért. Privátban is írhattok ha itt nem akartok. Köszi! :)
Ki a bánat akar 13 évessel kefélni gyökérke? Nem tudom hány évesek voltak, ahogyan azt már korábban is keírtam. Olvasd vissza, ha gyenge elméjű vagy, csak azért néztek ki jól, mert nagyon meredek volt, ahogy fel voltak öltözve. Ezek már általában ballagó 14 év körüliek szoktak lenni szerintem.
2023. szept. 14. 12:39
32/43 anonim válasza:
Nem arról van szó, hogy nem akarsz, hanem arról, "kénytelen" vagy idősebbeknél próbálkozni, mert tudod, hogy illegális. És nem, nem normális, amire vágytok,ha az lenne, nem küszködnék már 21 éve a szorongással, és tudnék normálisan élni.
2023. szept. 14. 12:54
33/43 anonim válasza:
"Soha nem jönnék össze nyilván kiskorúakkal, de volt hogy ránéztem egy (ránézésre kb 13-14 éves) lányra és kajak az az érzés fogott el, hogy bakker de jó teste van. Fordult már ilyen elő valakivel?"
legfeljebb kamasz koromban.
olyan csak egy-egy kivételes esetben fordult elő, hogy külsőre vonzónak találtam 13-14 éves lányt, és pont az a lényeg, hogy ránézésre NEM mondtam volna meg a valódi korát.
aki ránézésre 13-14, annak még csak folyamatban a testi érés, legfeljebb csak objektívan megállapítottam magamban, hogy alakul az alakja, és jó csaj lehet belőle majd pár év múlva.
hozzáteszem, ez egy olyan életkor, ahol rövid idő alatt sok külső változás zajlik, és kicsit magasabb korosztályban, például egy átlag 16 évest ránézésre már nem tudsz megkülönböztetni egy átlag 20 évestől.
2023. szept. 14. 13:11
34/43 anonim válasza:
Én elmentem a gyerekekkel évnyitóra (alsósok mindketten) és több 7-8 osztályos lánynak is akkora melle volt már, mint egy felnőttnek. Fel is voltak öltözve csinosan, kirakták, amijük van. Rendesen megmozgatta a fantáziámat, annak ellenére, hogy tudom, hogy még nagyon fiatalok, teljesen egy érett nő képét mutatták.
2023. szept. 14. 13:43
35/43 A kérdező kommentje:
32-es: Megkérdezhetem, hogy pontosan miért is küszködsz már 21 éve szorongással?
2023. szept. 14. 15:17
36/43 anonim válasza:
szerencse hogy a nok nem ilyen fergek hogy fel izguljanak minden tini fiura
2023. szept. 14. 19:14
37/43 anonim válasza:
#36 nem döntés kérdése, hogy kit/mit találsz izgatónak.
2023. szept. 14. 19:16
38/43 anonim válasza:
gondlom minden apukának jol esik hogy a 14 éves lányát minden ferfi megnézi 11-60 korban. 🙂
2023. szept. 14. 19:20
39/43 anonim válasza:
#38 apukaként tisztában vagy vele, hogy ha a tizenéves lányodnak észrevehetően nőies kinézete van, akkor egyrészt mindenki idősebbnek fogja gondolni, másrészt a férfiak figyelmét fel fogja kelteni. a bunkó, zavaró, nyomulós bámulás meg nem elfogadható akkor sem, ha 20 éves, 30 éves, stb.
2023. szept. 14. 19:34
40/43 A kérdező kommentje:
Semmi nincs abban, ha valaki számára attraktív. Ez tény, hogy nem mi döntjük el, hogy ki tetszik és ki nem. Ettől még nem molesztálta senki.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!