Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már hogy szexinek találta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy szexinek találtatok egy jóval fiatalabb lányt?

Figyelt kérdés

Tudom gáz, és lehet jönni a pedofil szövegekkel, de kíváncsi volnék, hogy egyedül vagyok e ezzel. Soha nem jönnék össze nyilván kiskorúakkal, de volt hogy ránéztem egy (ránézésre kb 13-14 éves) lányra és kajak az az érzés fogott el, hogy bakker de jó teste van. Fordult már ilyen elő valakivel? Nem tehetek róla, csak néha történik ilyen, amúgy nyilván nem vagyok oda a kiskorúakért. Privátban is írhattok ha itt nem akartok. Köszi! :)

27/F

2023. szept. 14. 10:40
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Az utolsónak amúgy igaza van. Már mint a 20-asra gondoltam.
2023. szept. 14. 11:50
 22/43 A kérdező kommentje:
Akkor tegyük tisztába a dolgokat, mert úgy látszik, nem mindenkinek egyértelmű. Egyáltalán nem vonazanak a 14-15 körüli lányok, mindig is csak saját korosztályom beli nővel voltam. Csupán annyit jegyeztem meg, hogy láttam egy (pontosan tényleg nem tudom, de 14-15 év körüli) lányt, aki megmozgatta a fantáziámat. Ennyi. És ha visszaolvasol, láthatod hogy nem egy ember írt az öltözködésükről. Ma már sokkal merészebb ruhákban járnak. Lényeg a lényeg, hogy attól amit leírtam még nem lesz valaki pedofil.
2023. szept. 14. 12:11
 23/43 anonim ***** válasza:
67%

Pedofil: pedofilnak nevezzük azt a felnőtt embert, aki olyan kiskorú gyermekhez vonzódik, akinél a nemi érés jelei (pl. menstruáció, szőrösödés, mell kialakulása stb.) Nem kezdődtek el.

Ezek alapján egyértelműen kiderül, hogy itt senki nem pedofil. Efebofilnak talán nevezhető de az se nem betegség, se nem bűncselekmény (14 év fölött).

Efebofília: egy serdülőkorú gyermek felé - akin a nemi érés jelei látszódnak - érzett szexuális vonzalom.

2023. szept. 14. 12:16
 24/43 A kérdező kommentje:
Végre valaki értette a lényeget. Köszi!
2023. szept. 14. 12:21
 25/43 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Igen szinte mindig amikor jönnek ki a kis csajok a suliból brutálisan nézznek ki egyes tini csajok
2023. szept. 14. 12:26
 26/43 anonim ***** válasza:
66%
nem kéne hagyják a buta szülők hogy a 14-15 éves lányuk haspoloban meg p*csagatyában járjanak.
 27/43 anonim ***** válasza:
83%
+ a smink is
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

De még hányszor volt...!

Meg még lesz is, ami szép az szép 😁!

2023. szept. 14. 12:29
 29/43 anonim ***** válasza:
69%
Valaki itt azzal mentette fel magát, hogy a kilenc éves GYEREK, akire felizgult, már lehetett akár 11 is... Ez nem efebofília. Egyébként meg mind mehettek a börtönbe, ha valamit csináltok, szerencsére a törvény gátat szab az elmebetegségeteknek. Nem kefélhetsz 13 évessel sem, gyökérke.
2023. szept. 14. 12:33
 30/43 anonim ***** válasza:
A mostani tizenévesek szülei az 1990-es években voltak tizenévesek. Akkor már pont így jártak nyaranta.
2023. szept. 14. 12:36
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!