Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy szexinek találtatok egy jóval fiatalabb lányt?
Tudom gáz, és lehet jönni a pedofil szövegekkel, de kíváncsi volnék, hogy egyedül vagyok e ezzel. Soha nem jönnék össze nyilván kiskorúakkal, de volt hogy ránéztem egy (ránézésre kb 13-14 éves) lányra és kajak az az érzés fogott el, hogy bakker de jó teste van. Fordult már ilyen elő valakivel? Nem tehetek róla, csak néha történik ilyen, amúgy nyilván nem vagyok oda a kiskorúakért. Privátban is írhattok ha itt nem akartok. Köszi! :)
27/F

Hogyne lenne!
Nem kell bedőlni ennek értelmetlen "pedofil" dumának. Ami jól néz ki, az jól néz ki.
Igen, teljesen így van :D
Előfordult már korábban is, hogy leesett az állam a kiscsaj alkatától. Kajak tök jól tudnak kinézni. De hát igen, a saját korosztályunkból vagyunk kénytelenek választani :D

Amikor kislányomnak általános iskolát kerestünk, elmentünk nyílt napra az egyik kiszemelt iskolába. Környezetismeret órán voltunk negyedik osztályban. Járt az osztályba egy feltehetőleg afrikai származású félvér lány. Igen formás mellei voltak és ráadásul kedves mosolygós arca is. Negyedikbe általában 9-10 évesek járnak. Lehetséges, a nyelvtanulás miatt csúszik egy évet, ekkor lehet 11 éves is, nem tudom. De nem annyinak gondolnám, ha nem tudnám, hogy negyedikes.
Nyolcadikból ballagó lányokat már meg szoktam nézni, de hogy a jó csajokat alsó tagozatban kell kell keresni, azt nem gondoltam volna...
Az elmúlt hetekben, amikor 35 fok volt napközben, néhány kb. hetedikes lány úgy volt öltözve, igencsak vonzották a férfi tekintetet, ahogy feszült rajtuk a bandeau-top vagy bralette, amire nem vettek semmit.
6-os: Egyetértek. Én sem azokat nevezem pedofilnak, akiknek bejönnek a kiskorú lányok, hanem azokat, akik meg is rontják öket.
Az, hogy bejönnek valakinek, arról nem tehet. Ez olyan, mint aki a fiúkat szereti. Nem tehet róla, szimplán csak őket tartja vonzónak.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!