Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már hogy szexinek találta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már hogy szexinek találtatok egy jóval fiatalabb lányt?

Figyelt kérdés

Tudom gáz, és lehet jönni a pedofil szövegekkel, de kíváncsi volnék, hogy egyedül vagyok e ezzel. Soha nem jönnék össze nyilván kiskorúakkal, de volt hogy ránéztem egy (ránézésre kb 13-14 éves) lányra és kajak az az érzés fogott el, hogy bakker de jó teste van. Fordult már ilyen elő valakivel? Nem tehetek róla, csak néha történik ilyen, amúgy nyilván nem vagyok oda a kiskorúakért. Privátban is írhattok ha itt nem akartok. Köszi! :)

27/F

2023. szept. 14. 10:40
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
67%
Velem csak akkor volt ilyen, amikor kb 18 éves voltam, akkor volt 15 éves csajom. Később, a 20-as éveimtől már csak a min 18-20 évesek jönnek be és ez így is maradt, viszont már az idősebbek is bejönnek.
2023. szept. 14. 10:47
 2/43 A kérdező kommentje:
Persze, ez így rendben is van és én sem lennék együtt egy ilyen fiatal lánnyal csak már én szégyelltem magam, hogy bakker ennyire szexi számomra egy kb 13 körüli lány? Szinte alig takarta a fenekét az a feszes ruha. Próbáltam nem odanézni, dehát valami iszonyúan vonzó volt számomra. De ez egyáltalán nem általános. Csak most valamiért ez volt.
2023. szept. 14. 10:51
 3/43 anonim ***** válasza:

igen

45/F

2023. szept. 14. 10:56
 4/43 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom, hogy néha nagyon durván jól néznek ki a 14-15 éves csajok. Meglátod mondjuk hátulról vagy kicsit messzebbről és rohadtul nem tudod megmondani hány éves pontosan, csak azt látod, hogy jó alakja van és szexi. Ez sajnos ilyen. Mondjuk attól el kell fogadni, hogy a saját korosztályában keresgéljen az ember 😄
2023. szept. 14. 10:56
 5/43 anonim ***** válasza:
100%
Hát ennyire fiatalt még nem, de jelenleg is egy jóval fiatalabbat tartok szexinek. Ő 17 én 35 vagyok. Csak elég lassan haladok vele. De 13 évest nem tudnék. Inkább többet rá sem néznék ha ilyen gondolataim támadnának.
2023. szept. 14. 11:01
 6/43 anonim ***** válasza:
35%

Hogyne lenne!

Nem kell bedőlni ennek értelmetlen "pedofil" dumának. Ami jól néz ki, az jól néz ki.

7/43 A kérdező kommentje:

Igen, teljesen így van :D

Előfordult már korábban is, hogy leesett az állam a kiscsaj alkatától. Kajak tök jól tudnak kinézni. De hát igen, a saját korosztályunkból vagyunk kénytelenek választani :D

8/43 anonim ***** válasza:
77%

Amikor kislányomnak általános iskolát kerestünk, elmentünk nyílt napra az egyik kiszemelt iskolába. Környezetismeret órán voltunk negyedik osztályban. Járt az osztályba egy feltehetőleg afrikai származású félvér lány. Igen formás mellei voltak és ráadásul kedves mosolygós arca is. Negyedikbe általában 9-10 évesek járnak. Lehetséges, a nyelvtanulás miatt csúszik egy évet, ekkor lehet 11 éves is, nem tudom. De nem annyinak gondolnám, ha nem tudnám, hogy negyedikes.

Nyolcadikból ballagó lányokat már meg szoktam nézni, de hogy a jó csajokat alsó tagozatban kell kell keresni, azt nem gondoltam volna...

Az elmúlt hetekben, amikor 35 fok volt napközben, néhány kb. hetedikes lány úgy volt öltözve, igencsak vonzották a férfi tekintetet, ahogy feszült rajtuk a bandeau-top vagy bralette, amire nem vettek semmit.

2023. szept. 14. 11:02
 9/43 A kérdező kommentje:

6-os: Egyetértek. Én sem azokat nevezem pedofilnak, akiknek bejönnek a kiskorú lányok, hanem azokat, akik meg is rontják öket.

Az, hogy bejönnek valakinek, arról nem tehet. Ez olyan, mint aki a fiúkat szereti. Nem tehet róla, szimplán csak őket tartja vonzónak.

2023. szept. 14. 11:05
 10/43 A kérdező kommentje:
8-as: Igen, sokszor az öltözékük is rásegít. Lehet, hogy bámultam már meg 11-12 évest is, tököm tudja. Ahogy ezek ma öltöznek.
2023. szept. 14. 11:09
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!