Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ki szokott zenét is feltenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szokott zenét is feltenni szeretkezés alatt, hogy jobban élvezze a dugást, s ha igen, akkor mit?

Figyelt kérdés
Tudok olyanról, akit pl. ez a szám hoz lázba és dugás közben néha ez megy neki [link]

2023. szept. 7. 13:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Régen volt gyakran. Leginkább Kenny g. zenéjét. https://www.youtube.com/watch?v=447yaU_4DF8
2023. szept. 8. 09:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Youtube benyomom, baszott hangosan, amit random ad. Főleg azért kell, hogy ne halljanak a szomszédok a zene elnyomja, mert a feleségem egész egyszerűen már akkor hangos ha csak simogatom és pofázik, ha meg kefélem pl. hátulról akkor sátáni üvöltésbe kezd és ordítozik, én is bekapcsolódom hörgök, ordítok....
2023. szept. 23. 09:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is szoktam
2023. szept. 23. 23:53
 14/16 anonim ***** válasza:

12. úristeeen xd

mia fene.. Sátáni üvöltésbe kezd? :D

2023. szept. 24. 01:50
 15/16 anonim ***** válasza:
12: jó lehet abban a kerületben élni.
2023. szept. 24. 06:21
 16/16 anonim ***** válasza:

Mi akkor hallgatunk zenét amikor beöltözős estét tartunk.

Legutóbb a párom indián lánynak öltözött én pedig egy szafari vadászruhát vettem fel és ezt hallgattuk amikor bejöttem a szobába: https://www.youtube.com/watch?v=OQlByoPdG6c

2023. okt. 8. 09:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!