Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szokott zenét is feltenni szeretkezés alatt, hogy jobban élvezze a dugást, s ha igen, akkor mit?
2023. szept. 7. 13:13
1/16 anonim 

válasza:

Mi szoktunk zenét hallgatni. Éppen ami jön.
Direkt zene nincs.
2/16 anonim 

válasza:

Ha ez menne én nem bírnám abbahagyni a röhögést 😅😂
3/16 anonim 

válasza:

4/16 anonim 

válasza:

Azert kell zene hogy ne hallatszon a szex...
5/16 anonim 

válasza:

Hangulatfüggő.
Időnként szoktam de nincs konkrét "szex zeném".
Ami gyakran szokott lenni pl:
-Maneskin:I wanna be your slave
-LilNashX:Call me by your name
-Tara: Sexy love
-Gackt:Vanilla
-Bloodhound Gang:Bad Touch
6/16 A kérdező kommentje:
#2 Tudom ám miért. Biztos emiatt. Ugye igaza van? https://www.youtube.com/watch?v=jcqQdQjhHEQ
2023. szept. 7. 14:17
7/16 A kérdező kommentje:
Uh... Zsötem... Azt ne...
2023. szept. 7. 14:18
9/16 anonim 

válasza:

8. És ha épp azok a bizonyos napok vannak, akkor Kovbojok-télapó.
10/16 anonim 

válasza:

nekem ez mindig fura volt.. a zenének sosem olyan a ritmusa mint ami kell túl szabályos. Volt egy csajszi akivel összebújtunk( ismerős) na ő imádta a jazz zenét közben.. én meg utáltam xd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!