Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alakulhatnak ki érzelmek?
26/N vagyok. Van egy fiú akivel csak szexelünk. Semmi beszélgetés stb. Csak annyit beszélünk, hogy kinek mikor lenne jó, mikor tudok menni (nyilván mikor ott vagyunk beszélgetünk kicsit de ezen kívül semmit). Ez még az elején zavart, de megbeszéltük, hogy egyikünk sem akar semmi komolyat a másiktól és így bele is nyugodtam.
Ami nekem furcsa, hogy mostanában szex közben mindig össze kulcsot ujjakkal fogja meg a kezem (eddig nem csinálta) meg sokszor említi, hogy imád.. nem zavarnak ezek a dolgok sőt.. csak nekem olyan furcsának tűnnek és lehet hülyeség, de attól tartok hogy érezhet valamit irántam ..
szóval a kérdésem is ebből adódik. Egy ilyen “kapcsolatból” lehetnek érzelmek? Vagy az egyik fél mindig többet érez?

Igen lehet.
Neked nincsenek érzelmeit iránta ?

Lehet, de egyenlőre nekem úgy tűnik te sokkal jobban szerelmes vagy a pasiba mint az fordítva...
Az hogy szex közben megfogja a kezed még nem jelent semmit!!! Majd ha ágyon kívüli programokat is akar, egyre jobban beenged az életébe azt már jelnek lehet venni, de ez még semmi csak továbbra is dugás.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!