Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan válhatnék meleggé?

Ha nem tetszenek a férfiak, akkor nem leszel meleg.. legalábbis nem élvezettel, nyilván ha le tudod nyelni az "undorod", le tudsz feküdni bárkivel.
De neked nem szexualitást kéne váltani, hanem elmenni kurvázni. Kefélj egy jót, járj el rendszeresen, és nem leszel úgy ráfeszülve, hogy összegyere egy nővel, emiatt ők is sokkal jobb arcnak fognak találni, és könnyebb lesz kapcsolatot kialakítanod. Ha nagyon akarod, nem fog menni. Dugj, hogy ne legyél ráfeszülve.

Alapvetően a történeted nem rossz,mert valóban iszonyatosan nehéz lett most a nőkkel való ismerkedés. Sajnos énbis ebben a cipőben vagyok.
Meleggé válni azonban nem lehet döntés kérdése, mert ez az agyban dől el.
Amit a 11-es ír, az azonban megszívlelendő. Ezen már én is elgondolkodtam. Ha az ember többé-kevésbé kielégíti a szexuális igényeit, akkor talán lenyugszik kicsit, és nem lesz olyan fontos a társkeresés.
Ha már nem lesz olyan fontos, ha már nem törekszik az ember görcsösen, majd talán akkor fog valami történni.
Ebben van igazság, bár meg kell hagyni, hogy a szexpartneri kapcsolat sem könnyű.
Szex partbernek is, és komoly társnak is a szinte teljesen tökéletes férfiakat keresik a mai nők,tehát ez sem könnyű.
A Qurvázással meg az a baj, hogy iszonyatosan magasak lettek a tarifák, és teljesen érzelmek nélkül van. Ez a legnagyobb baj talán.
Szóval ez, mindenképpen nehéz ez a történet.
Töröm én is a fejem, hogy mit is kéne tenni.
Nagyon megváltoztak a nők. A szexuális és a párkapcsolati igényük is a béka feneke alatt van sajnos.
Hallottam egy kósza hírt, hogy a Covid oltásnak az lett az egyik következménye, hogy a szexualitás a nőknél, 60-70%-al vissza esett.
Férfiaknál viszont nőtt.
Na ebből van most a bonyodalom.

Egyik oldalon sem könnyű az ismerkedés. Nehogy azt hidd.
Melegnek lenni sem éppen egyszerű kenyérkereset. Nagyon sok meleg barátom pont ugyan ebben a cipőben jár mint te.
Így nem hiszem hogy a nemi identitásod fogja megoldani a a nem létező párkapcsolati gondodat.

"egyszerűen undorodom a férfi testtől, visszataszítónak találom".
Ezek szerint, még saját magaddal sem vagy kibékülve férfiként.
Próbáld meg szeretni önmagad, és csak utána próbálj mást is szeretni...😉

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!