Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan válhatnék meleggé?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan válhatnék meleggé?

Figyelt kérdés
Heteroszexuális férfi vagyok, 30 éves múltam. Az elmúlt 3 évben rengeteget próbálkoztam az ismerkedéssel, de belefáradtam. Voltak alkalmi, vagy néhány alkalmas kapcsolatok, de rendszerint felszívódtak a “hölgyek”. Többféle randi appon is próbálkozom évek óta és egyszerűen elegem van a nőkből. Irreális elvárások átlag alatti, kövér, ronda nőktől is, aki valahogy kinéz vagy normálisabb, azok meg rendszerint eltűnnek, van hogy három mondat után, van hogy több napi chat után, hiába vagyok érdeklődő, viccelődök, sosem vagyok bunkó, tiszteletlen. A munkahelyen nem merek belemenni semmibe mert már kérszer is rosszul sült el, féltékenykedés, hiszti lett belőle, pletykálás stb. Egyszerűen kiégtem, semmi kedvem további hasonló kreténekkel szenvedni, belefektetni az energiát hogy aztán szó nélkül felszívódjanak, most telt be a pohár. A férfiak egyenesebbek, logikusabbak, nem hisztisek és tisztességesebbek. Azon gondolkodtam hogy talán meleggé kéne válnom valahogy, és velük jobban kijönnék, de egyszerűen undorodom a férfi testtől, visszataszítónak találom. Mi lehetne a megoldás? Sokszor hangoztatják hogy az LMBT propaganda hatására több lett a meleg, milyen filmeket, könyveket kellene olvasnom hogy vonzóbb legyen nekem ez az életmód? Nem látok más megoldást, esetleg egy ilyen kapcsolat mellett eljárnék prostikhoz hogy a testiség is meglegyen.

2023. aug. 31. 00:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%

Ha nem tetszenek a férfiak, akkor nem leszel meleg.. legalábbis nem élvezettel, nyilván ha le tudod nyelni az "undorod", le tudsz feküdni bárkivel.

De neked nem szexualitást kéne váltani, hanem elmenni kurvázni. Kefélj egy jót, járj el rendszeresen, és nem leszel úgy ráfeszülve, hogy összegyere egy nővel, emiatt ők is sokkal jobb arcnak fognak találni, és könnyebb lesz kapcsolatot kialakítanod. Ha nagyon akarod, nem fog menni. Dugj, hogy ne legyél ráfeszülve.

2023. aug. 31. 10:07
 12/17 anonim ***** válasza:
56%

Alapvetően a történeted nem rossz,mert valóban iszonyatosan nehéz lett most a nőkkel való ismerkedés. Sajnos énbis ebben a cipőben vagyok.

Meleggé válni azonban nem lehet döntés kérdése, mert ez az agyban dől el.

Amit a 11-es ír, az azonban megszívlelendő. Ezen már én is elgondolkodtam. Ha az ember többé-kevésbé kielégíti a szexuális igényeit, akkor talán lenyugszik kicsit, és nem lesz olyan fontos a társkeresés.

Ha már nem lesz olyan fontos, ha már nem törekszik az ember görcsösen, majd talán akkor fog valami történni.

Ebben van igazság, bár meg kell hagyni, hogy a szexpartneri kapcsolat sem könnyű.

Szex partbernek is, és komoly társnak is a szinte teljesen tökéletes férfiakat keresik a mai nők,tehát ez sem könnyű.

A Qurvázással meg az a baj, hogy iszonyatosan magasak lettek a tarifák, és teljesen érzelmek nélkül van. Ez a legnagyobb baj talán.

Szóval ez, mindenképpen nehéz ez a történet.

Töröm én is a fejem, hogy mit is kéne tenni.

Nagyon megváltoztak a nők. A szexuális és a párkapcsolati igényük is a béka feneke alatt van sajnos.

Hallottam egy kósza hírt, hogy a Covid oltásnak az lett az egyik következménye, hogy a szexualitás a nőknél, 60-70%-al vissza esett.

Férfiaknál viszont nőtt.

Na ebből van most a bonyodalom.

2023. aug. 31. 11:15
 13/17 anonim ***** válasza:
88%

Egyik oldalon sem könnyű az ismerkedés. Nehogy azt hidd.

Melegnek lenni sem éppen egyszerű kenyérkereset. Nagyon sok meleg barátom pont ugyan ebben a cipőben jár mint te.

Így nem hiszem hogy a nemi identitásod fogja megoldani a a nem létező párkapcsolati gondodat.

2023. aug. 31. 11:28
 14/17 anonim ***** válasza:
88%

"egyszerűen undorodom a férfi testtől, visszataszítónak találom".

Ezek szerint, még saját magaddal sem vagy kibékülve férfiként.

Próbáld meg szeretni önmagad, és csak utána próbálj mást is szeretni...😉

2023. aug. 31. 17:04
 15/17 anonim ***** válasza:
57%
Ülj rá a rezsóra vazze!
2023. szept. 1. 04:08
 16/17 anonim ***** válasza:
67%
Melegszik már kérdező?! Foghúzás? 😅
2023. szept. 1. 06:03
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Van már így is elég divatbu.zi. Nem kell még egy,
2023. szept. 1. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!