Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan válhatnék meleggé?
Figyelt kérdés
Heteroszexuális férfi vagyok, 30 éves múltam. Az elmúlt 3 évben rengeteget próbálkoztam az ismerkedéssel, de belefáradtam. Voltak alkalmi, vagy néhány alkalmas kapcsolatok, de rendszerint felszívódtak a “hölgyek”. Többféle randi appon is próbálkozom évek óta és egyszerűen elegem van a nőkből. Irreális elvárások átlag alatti, kövér, ronda nőktől is, aki valahogy kinéz vagy normálisabb, azok meg rendszerint eltűnnek, van hogy három mondat után, van hogy több napi chat után, hiába vagyok érdeklődő, viccelődök, sosem vagyok bunkó, tiszteletlen. A munkahelyen nem merek belemenni semmibe mert már kérszer is rosszul sült el, féltékenykedés, hiszti lett belőle, pletykálás stb. Egyszerűen kiégtem, semmi kedvem további hasonló kreténekkel szenvedni, belefektetni az energiát hogy aztán szó nélkül felszívódjanak, most telt be a pohár. A férfiak egyenesebbek, logikusabbak, nem hisztisek és tisztességesebbek. Azon gondolkodtam hogy talán meleggé kéne válnom valahogy, és velük jobban kijönnék, de egyszerűen undorodom a férfi testtől, visszataszítónak találom. Mi lehetne a megoldás? Sokszor hangoztatják hogy az LMBT propaganda hatására több lett a meleg, milyen filmeket, könyveket kellene olvasnom hogy vonzóbb legyen nekem ez az életmód? Nem látok más megoldást, esetleg egy ilyen kapcsolat mellett eljárnék prostikhoz hogy a testiség is meglegyen.2023. aug. 31. 00:14
1/17 anonim válasza:
Nyugi, a pasik is hamar rájönnek majd, hogy elviselhetetlen a személyiséged.
3/17 anonim 

válasza:

Van még hová fejlődj, ha azt hiszed meleggé lehet csak úgy válni.
4/17 anonim 

válasza:

Sehogy, max biszex elhetsz már.
5/17 anonim 

válasza:

Sehogy, a szexuális orientáció veled születik.
És nincs garancia, hogy egy meleg vagy biszex pasinak vonzóbb lennél, mint egy nőnek.
6/17 anonim 

válasza:

Üdv a klubban kérdező, kb ugyanezt tapasztalom én is csajozásnál...de azért engem még mindig a csajok érdekelnek.😅
7/17 anonim 

válasza:

Hogy egy örökérvényű Rózsaszín Pitbull számból idézzek: húzasd ki a fogaid és tanulj copni. 🤣
8/17 anonim 

válasza:

Meleggé csak úgy nem lehet válni.
9/17 anonim 

válasza:

Kényszerből akarnál meleg lenni? Csak azért, mert éppen nincs szerencséd a nőknél?! Nem fog menni!
Az egyéni szexuális orientáció nem egy kapcsoló, amit az agyadban/testeden átállíthatsz.
Egyébként megválaszoltad már a kérdés magadnak is azzal, amit leírtál ("egyszerűen undorodom a férfi testtől, visszataszítónak találom") röviden = így sehogy!
Barátkozz nőkkel is férfiakkal is, de a férfiak felé a vonzódást, hagyd meg azoknak, akik valóban "így működnek".
37 F
10/17 anonim 

válasza:

Melegként is nehéz ismerkedni,barátkozni,vagy kapcsolatról nem is beszélve.Nemhogy "áttérni"...
Meleg,magányos férfi vagyok, elhiheted amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!