Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek beteges szexualítás, mi okozhatja ezt nálam?

Semmi extra...
Ne csinálj magadnak problémákat feleslegesen.

Engem az erőszak izgat, de biztos nem izgatna ha megerőszakolnának. Ez csak fantázia.
44N

2" Semmi extra? De szerintem nem egészséges dolog :D
Nyilván alapesetben egy hetero férfi egy női testre izgul CSAK fel, nyilván egy kis perverzió, rosszalkodás akár az még teljesen rendben van, élénk fantázia. De amiket fentebb leírtam, hogy valaki ilyen dolgokra IS gondol maszturbálás közben például.. Szerintem ez nem oké, közelről sem. Főleg ahogy fentebb is írtam, ennek egy része nem is szexhez vagy erotikához köthető.. természetesen azt a részét tartom inkább betegesnek. Csak amikor már valakinek ilyen gondolatokra van szüksége fejben, a teljes erekcióhoz/elélvezéshez.. Az nem oké. Mert a női test izgalomba hoz, de sokszor kell ilyenekre gondolnom hogy fent is tartsam a merevedésem. És ezen szeretnék változtatni, vagy választ találni. Mert valahol jó ez nekem, hisz logikus.. izgat. De nyilván beteges, és nem akarok ilyen lenni semmilyen téren, mert szerintem ez már picit abberált szexualítás.

Szerintem sem oké ez, akik azt írták, hogy igen, azok nem értik teljesen a problémát.
Figyelj, szerintem ezzel inkább egy pszichológust keress meg, mert ez benned egy nagyon mélyről jövő dolog. Ez konkrétan nem szexuális dolog, hanem maga a kiszolgáltatottság (és a többi felsorolt dolog) okoz nálad erekciót, majd kielégülést.
Pl ha én maszturbálok, akkor csak szexuális dolgokra gondolok közben. Igen, néha vadabbakra, mint amit élőben megtennék, de ennyi.
Minden bántás nélkül azt mondom, hogy ezt szakemberrel beszéld meg. Kideríteni az okokat, miérteket.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!