Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder randi hogy működik?
Tapasztaltabb emberekre lennék kíváncsi, mert ilyet még nem csináltam.
Szóval megbeszéltük a lánnyal, hogy nem szeretnénk komoly kapcsolatot és nagyjából még pár sor és ennyi volt a beszélgetés, megbeszéltük hogy hétvégén találkozunk.
Na de ez hogy működik? Üljünk be pl kávézni, vagy ne húzzuk egymás idejét és rögtön hozzam fel a lakásra? Nem akarok bunkó lenni ezért úgy gondolom egy kávézóba beülhetnenk picit beszélni. Csak nem tudom mennyire van rá igény ilyenkor.
Egyébként egy szimpatikus lány, neki is és nekem is egy hosszú kapcsolatnak lett vége nemrég és nem szeretnénk most komolyat, csak egy kis kikapcsolódást.
22f

Kettőtökön múlik, attól hogy ti mit beszéltek meg. Ha vannak fenntartásaid, akkor találkozzatok egy kávézóban, ha nincsenek mehettek egyenesen hozzád is. Az sem jár még semmilyen kötelezettséggel.
Ha úgy alakul szexeltek, ha nem akkor nem.

igen, üljetek be KV-zni, beszélgessetek, ülj hozzá közel, érintsd meg "véletlen" stb.
Utána ha van összhang, és kémia (ezt úgyis megérzed) mehet akár a csók stb.
Esetleg KV után mehettek sétálni - véletlenül - a lakásod felé, közben folyamatosan tartsd az érdeklődését fent. Kérdezd meg van -e kedve feljönni egy filmre, vagy szeretnéd neki emgmutatni az újonnan beszerzett bármoidet amire nagyon büszkevagy mert gyüjtői db stb stb stb....
Ha meg már fent vagytok kb mehet bármi, ha a csaj si benne van.
(ha felmegy hozzád, akkor 90% ban tudja mit várhat :D )

3# Ha megbeszélték előre hogy csak szex lesz, nem kell már itt ilyen köröket futni. :D
Persze nem kell lerohanni, de túl bonyolítani se, hisz ha a lány elmegy a randira és meg lesz élőben is a szimpátia, akkor abból úgyis szex lesz, mindketten tudják. :D

Egyénfüggő. Mindazonáltal ha élőben nem tudsz csajozni akkor tökmindegy mit beszéltetek meg előtte. Minden face to face fog eldőlni!
Osztom az #5-ös véleményét, a vasat addig kell ütni amíg meleg! S még ha valós csaj is nem pedig troll akkor sem te vagy az egyetlen nála versenyben. Addig lehet 5 másik fickóval fog találkozni s ha bármelyik kicsit is tökösebb nálad akkor buktad a storyt.

Ezt nagyon rosszul gondoljátok, én nőként csak egy valakivel beszélek meg találkozót, ha nem jön össze valamiért, akkor inkább nem is találkozok senkivel.
Azért nem minden csaj olyan, mint amilyennek itt leírta az 5-ös.
Persze a kapcsolatot érdemes tartani vele, nehogy az érdektelenségben meggondolja magát.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!