Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar engem mindenki megd..ni a chess (online sakk) oldalon?
Figyelt kérdés
Pár napja kitettem magamról arcképet profilnak, mert csak így vettek be egy ottani klubba, azóta rohamosan záporoznak a napi 45 üzi, bejelölések pasiktól, lányoktól egyaránt.
Komolyan mondom, ez valami embertelen! Gondoltam itt normális emberek vannak, akik kedvelik a sakkot...
Beregiztem oda mert néha szeretek sakkozni, ehelyett meg zaklatnak üzikkel, bejelölésekkel meg játék felkérésekkel.
Nem léptem be már 4 napja mert elment a kedvem.
A klubból meg nem szeretnék kilépni...
2023. aug. 27. 22:34
11/18 A kérdező kommentje:
Nem megyek és nem tehetek mást, mint hogy elviselem az eső üziket.
2023. aug. 28. 00:44
12/18 anonim 

válasza:

#11 akkor miért kérdezted??? A neten mindenhol ez van, vagy teszel ellene, vagy hozzászoksz hogy sűrűn nyomogatod majd a törlés / tiltó gombokat (vagy nem olvasol üziket).
13/18 A kérdező kommentje:
"sűrűn nyomogatod majd a törlés / tiltó gombokat (vagy nem olvasol üziket)"
Igen csak ezt tudom tenni.
2023. aug. 28. 01:42
14/18 anonim 

válasza:

Az azért minimum fura, hogy egy sakk-klubban a játékfelkérések zavarnak.
16/18 anonim 

válasza:

Tegyél be olyan képet, amin nem látszol olyan jól, nem előnyös kép, pl. fekete fehér, meg ellenséges arcot vágsz rajta.
17/18 anonim 

válasza:

Tegyél a kép helyett valami tárgy képet oda és kész.
18/18 A kérdező kommentje:
14
Nem zavar egyáltalán, de ha napi 24 jön, azért pár nap alatt összegyűl nem?
15
Nálad a szexuális zavar súlyosabb.
16
Olyan van és nem szemből van a profilom.
2023. aug. 28. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!