Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért akar engem mindenki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar engem mindenki megd..ni a chess (online sakk) oldalon?

Figyelt kérdés

Pár napja kitettem magamról arcképet profilnak, mert csak így vettek be egy ottani klubba, azóta rohamosan záporoznak a napi 45 üzi, bejelölések pasiktól, lányoktól egyaránt.

Komolyan mondom, ez valami embertelen! Gondoltam itt normális emberek vannak, akik kedvelik a sakkot...

Beregiztem oda mert néha szeretek sakkozni, ehelyett meg zaklatnak üzikkel, bejelölésekkel meg játék felkérésekkel.

Nem léptem be már 4 napja mert elment a kedvem.

A klubból meg nem szeretnék kilépni...

2023. aug. 27. 22:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg nő vagy és jól nézel ki. Ez ilyen. Discordon is sok csaj panaszkodott, hogyha kiraktak tényleg magukról egy képet, máris nyomult mindenki. Sokszor még kép sem kellett, csak belőni, hogy nőneműek.

Egyébként próbálj esetleg más, random helyeken találni partnert. Én régen sakkoztam, nagyon nem vagyok profi, szóval valószínűleg kiestem. Pedig szexet semmiképp sem szeretnék.

2023. aug. 27. 22:38
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Mert a XXI. században élünk, az internet világában. Tökmindegy milyen klub, társaság, csoport, vagy bármi. Ha egy csinos nő vagy, akkor jönni fognak az ajánlatok.

Ha nem a nőiességed akarod hangsúlyozni akkor vedd le a profilképed és rakj is "semmilyen" képet. Akkor nem találnak meg (pontosabban van aki akkor is, de jóval kevesebben mintha látnának egy csinos nőről készült képet).

2023. aug. 27. 23:13
 3/18 anonim ***** válasza:
96%

A profilod átszerkesztésével tudsz játszani hogy ne legyen annyi kellemetlen üzenetek.

Kor legyen 70+ , és keress a net eldugottabb bugyraiban egy kedves idős néniről egy képet, de youtube cideókból is lehet kivágni képeket (képmetsző segítségével)

De a lehgatásosabb , ha férdiként regisztrálsz be , mert akkor biztos hogy senkitől se kapsz ismerkedős levelet .

További jó sakkozást.

2023. aug. 27. 23:19
 4/18 A kérdező kommentje:

Fúú, nekem ehhez nincs türelmem sem időm hogy egy nyanya képet tegyek ki és szerkesszem, meg aztán a klubból már felvettem négy embert Facebook ismerősömnek.

Na de azért köszi a tippet.

2023. aug. 27. 23:30
 5/18 anonim ***** válasza:
#4 szimplán ne rakjál ki képet, s írd be az életkorod 99 évesre, illetve (ha van reglap része) akkor írd oda, hogy nem ismerkedni vagy az oldalon. A beömlő bepróbálkozó leveleket meg simán csak törlöd és kész.
2023. aug. 27. 23:33
 6/18 A kérdező kommentje:
De akkor KIDOBNAK a klubból ha leveszem a képet!
2023. aug. 27. 23:38
 7/18 anonim ***** válasza:
#6 áruld már el milyen sakk klub az ahol arcképhez kötik a részvételt???
2023. aug. 27. 23:49
 8/18 anonim ***** válasza:
A klubban mindenki másnak is van kint képe? Vagy csak neked tették kötelezővé?
2023. aug. 28. 00:00
 9/18 A kérdező kommentje:
A Chess-ben vannak klubok és az egyik klubba csak arcképpel vesznek be, mint mindenki mást.
2023. aug. 28. 00:13
 10/18 anonim ***** válasza:
#9 akkor menj olyan klubba ahol nem kérnek arcképet. Kismillió lehetőséged van online sakkozni.
2023. aug. 28. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!