Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kreatívtalan szinte...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kreatívtalan szinte mindenki, aki ismerkedni akar? Ennyire nehéz lenne?

Figyelt kérdés

Végeztem egy "kutatást", melynek keretében felmentem egy anonim chatelős appra (randochat). Kíváncsi voltam, hogy kik fognak rámírni, de főleg az érdekelt, hogy milyen üzikkel fognak nekikezdeni az ismerkedésnek.

Az lett az eredmény, hogy a tini srácok 90%-a majdnem egyforma üzenetekkel támadott le. A "szia" után szinte kizárólagosan a "hogy vagy?", "mizu?", "mit csinálsz?" kérdések következtek, alig pár ember próbálkozott valami mással is, ami őszintén szólva megdöbbentett. Azokról meg még nem is beszéltem, akik már a beszélgetés elején alámrendelték magukat...

Ezek után (érzésem szerint) jogosan merült fel bennem, hogy valóban ennyire kreatívtalan szinte az összes tini korú srác? Ennyire nehéz valami olyasmit írni, ami elüt a többitől, ha meg szeretnének szerezni egy lányt?

19L

2022. júl. 5. 11:14
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Ha valaki esetleg nem érti, hogy mi ezzel a gond, annak szívesen elmagyarázom.:)
2022. júl. 5. 11:14
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
mert tinik
2022. júl. 5. 11:26
 3/22 anonim ***** válasza:
90%
Egy mizu-ból is alakult már ki több órás lehengerlő beszélgetés. És kreativ kezdést is elszabotál a lányok nagy része egyszavas válaszokkal, mintha egy diskurzus működne egyetlen aktív résztvevővel. Az esetek 95%ban a lányok a kommunikációképtelen, kiszolgálásra váró, válogatós, üresfejű idióták. Aki nem idióta az egy mizu-ra is tud érdekeset bedobni. Vagy tudod mit? Kezdheted te is a beszélgetést. Egyenlőség rulz.
2022. júl. 5. 11:51
 4/22 anonim ***** válasza:
79%
mondja ezt az aki egyáltalán nem kezdeményez SENKINÉL (miért is tenne ilyet, akire naponta 50-en ráírnak)
2022. júl. 5. 11:59
 5/22 anonim ***** válasza:
46%

Na figyi...

Én nem szoktam egy nap 100 csajjal beszélgetni, nincs is nagy tapasztalatom. Nincs is olyan, hogy "meg akarok szerezni" egy lányt. Beszélgetünk majd látjuk mi alakul. De a lányok a szememben nem tárgyak, amiket csak úgy meg lehet szerezni. Első körökben én is lehet nagyon sablon vagyok, mert szeretném jobban megismerni a másikat. Nekem a mi a kedvenc színed sem egy olyan kérdés, hogy ezt gyakoroltuk az oviban, szóval rákérdezek... Hanem nekem pl a fekete a kedvenc színem, feketében vagyok állandóan, a szobámban is minden fekete, minden cuccom fekete. Nem nagyon szeretem a színes cuccokat. Valahogy a szemem is bántja, mikor valaki szivárványba öltözve megy ki az utcára (semmi lmbtq).

Arról viszont nem tehetek, ha egy csak 1000 pasival beszélget havonta és neki ez már full sablon amiket én kérdezgetnék tőle. Sőt... Még örülök is, ha bedobja ezt, hogy nagyon sablon dolgokat kérdezek tőle, mert számomra az is egy indukátor arra, hogy valószínűleg rengeteg pasival beszélget. Onnantól hidegen is hagy.

A másik, hogy őszintén mit is kérdezgessek egy lánytól teljesen ismeretlenül?? Kérdezek tőle pár alapot, szín, zene, kedvenc állat (közben imádkozok, hogy ne macskát mondjon). Utána felőlem bármiről beszélgethetünk. Még pár tudományos dologhoz is hozzá tudok szólni, vagy a sminkekhez, szakmákhoz, növényekhez, még ha kell a menstruációs problémákról is beszélgethetünk. Teljesen mindegy. De ugye mint egy építkezésnél is csak a szilárd alapokra lehet épitkezni. Számomra kell az a pár alap kérdés is, hogy picit tapogatózzak, hogy mégis mi a helyzet. Teszem azt, a zenére rá vágja, hogy rock. Akkor tudok kérdezni az öltözködésére, kedvenc banda vagy miket hallgat, tetkó/pc van-e, koncertekre szokott-e járni. Kedvec szín kapcsán is volt olyan, mikor fél órát csak arról beszélgettünk. Volt olyan is mikor hosszasan beszélgettünk arról, hogy a kedvenc színünket kombinálva brutál lenne a lakás, ha berendeznénk úgy.

2022. júl. 5. 12:05
 6/22 anonim ***** válasza:
82%
Mi bajod a macskákkal #5????
2022. júl. 5. 12:09
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Lányként írom, hogyha "kreatívan" is ír rám lehet, hogy 5 mondatnál nem jutunk tovább. Így minek törje magát? Akivel el tudunk beszélgetni tartalmasan azzal egy "hogy vagy"-gyal is el tudok beszélgetni.

A netes ismerkedés legnagyobb hátulütője, hogy nem mindenkivel tudsz (és kell) megtalálni a közös hangot.

2022. júl. 5. 12:12
 8/22 anonim ***** válasza:
85%

1. Nem azok.

2. Rohadtul felesleges egy beköszönésre is egy szépirodalmi szösszenetet összerittyenteni, egyrészt mert a többség úgyis csak egy "csá megwok" választ fog dobni, másrészt meg nem ezen fog múlni a további társalgás minősége. Harmadrészt: kicsit ez olyan beképzeltnek hat, mint aki még egy sima sziát is szégyell.

2022. júl. 5. 12:13
 9/22 A kérdező kommentje:

De egy "mizu"-ból hogy alakulhatna ki értelmes beszélgetés, ha naponta 100 ilyet kapok? Őszintén mondom, mérhetetlenül idegesítő, hogy mindenki ezt írja.

Meg ezt nem úgy értem, hogy gondolkodjon ezen egy napig, csak legyen valami változatosság, mert ez így nagyon unalmas.

2022. júl. 5. 12:49
 10/22 anonim ***** válasza:
77%
Inkább értékeld, hogy érdeklődnek irántad. Nem véletlenül nem próbálkozom még interneten se, mert tudom hogy javarészt úgy is ilyen csajokkal hozna össze az internet, mint te, vagy olyannal, akivel max. 1 napig tudnék beszélgetni, mert 1 nap beszélget vagy 100 emberrel és másnapra elfelejt. A teljesen tapasztalatlan lányokkal meg az a baj, hogy azt sem tudják mit akarnak, de inkább az, hogy a koromban(20) max 22, minimum meg ilyen 16, de inkább 17 éves lányt, alig találni. Sehogy nem jó ez így.
2022. júl. 5. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!