Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kreatívtalan szinte mindenki, aki ismerkedni akar? Ennyire nehéz lenne?
Végeztem egy "kutatást", melynek keretében felmentem egy anonim chatelős appra (randochat). Kíváncsi voltam, hogy kik fognak rámírni, de főleg az érdekelt, hogy milyen üzikkel fognak nekikezdeni az ismerkedésnek.
Az lett az eredmény, hogy a tini srácok 90%-a majdnem egyforma üzenetekkel támadott le. A "szia" után szinte kizárólagosan a "hogy vagy?", "mizu?", "mit csinálsz?" kérdések következtek, alig pár ember próbálkozott valami mással is, ami őszintén szólva megdöbbentett. Azokról meg még nem is beszéltem, akik már a beszélgetés elején alámrendelték magukat...
Ezek után (érzésem szerint) jogosan merült fel bennem, hogy valóban ennyire kreatívtalan szinte az összes tini korú srác? Ennyire nehéz valami olyasmit írni, ami elüt a többitől, ha meg szeretnének szerezni egy lányt?
19L
Mert a netes társkeresésnél brutál nagyszámú a felhozatal.
Pasiban és nőkben is. Így mindegyik ezért nem ragad le egyvalakinél, mert hátha jobb lesz a 15 másik.
nem kell 150 fiút végigpróbálnod. Az elsővel megpróbálhatnál te beszélni, és nem égnél ki.
Hozz be te egyediséget. Azt várd csak el, amit te is nyújtani tudsz.
Nem 150 emberrel kell felszínes csevelyt váltani, hanem 2-3mal mélyebbet.
Te mit teszel azért, hogy könnyű legyen beszélgetést kezdeményezni veled? Esetleg te rá írsz másokra?
Nem mindenkinek való a netes ismerkedés, lehet neked is jobban menne élőben.
Én meg azzal kezdem, hogy beszéljünk telefonon élőszóban.
Többet ér 10 perc így mint 5 óra chatelés. S ha valaki erre nem nyitott, akkor nálam kuka.
Már bocs. Ja, ha valakinek mondjuk nincs 2 nap alatt 10 perce egy telefonra, tudom sajnálni.
Nem is értem mit vártok egy órai személytelen cheteléstől. Észre kéne venni, hogy ez az egész 10-en 20 éve idegroncsot, totál bizonytalanságot, befeléfordulást és nagyképűséget, magamutogatást és "csodás királynőpózolást" hozott a világba. És ettől kéne ráérezni a másik kedvességére, jó tulajdonságaira ?
Attól, hogy mindenki mindenkit azonnal lekostol valamilyével, támad a pötyögésével.
Na ezért. És nézzétek meg hánymillió tini szenved az ismerkedéssel ? Nem csak itthon.
Nos ezekért.
Este meg lefekszik és rágja a sötét plafont, mert nem írt rá senki, de még a Józsi se, pedig olyan cuki.
Hagyjuk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!